Aktywne Wpisy

MonazoPL +175

Zwierz33 +4
Gdzie według was którzy korzystacie z uslug barbera/fryzjera męskiego leży granica ceny ? Przy jakiej przestaniecie chodzić ?
Wyobraźcie sobie, że w USA barber kosztuje 20-30 $ a w niemczech ok. 25-30 euro. Przy czym oni zarabiają np. z 2500 tys euro w górę. Mówie o ludziach co nie pracują przez agencje pracy z polski.
A u nas barber ile ? 80 zł najtaniej a od nowego roku będzie kolejne +10 zł
Wyobraźcie sobie, że w USA barber kosztuje 20-30 $ a w niemczech ok. 25-30 euro. Przy czym oni zarabiają np. z 2500 tys euro w górę. Mówie o ludziach co nie pracują przez agencje pracy z polski.
A u nas barber ile ? 80 zł najtaniej a od nowego roku będzie kolejne +10 zł
źródło: 1000_F_205498258_AfQmtyR5kO5llwKd6fWRRxcc4xRUbQcb
Pobierz

![Zatrzymać samotność, odbudować wspólnotę recepta na więcej dzieci [WYWIAD]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/8783086a596abfd0a6275b556d035beacf985a630576d392b422608af4fd1727,q80.jpg)

#gry #godofwar #cyberpunk2077
@Prezydent_Polski: nazywam Cie idiotą, bo zamiast przyznać mi rację sam się pogrążasz, próbujesz zakrzywiać rzeczywistość i negujesz fakt, że są zakończenia gry, w których nie trzeba zabijać smashera, to są oficjalne zakończenia, ale nie pasują do Twoich narracji, więc ich nie uznajesz ( ͡° ͜ʖ ͡°) to jest idiotyzm
natomiast co do wyzwisk itd. no to akurat znowu pierwszy po
A o listę tych zakończeń też poproszę i to nieironicznie. Jak już wiele razy pisałem - sądzę, że ukończyłem crapa na wszystkie możliwe sposoby, a jeśli jestem w błędzie to chcę to zmienić. Grę już pobrałem tylko nie wiem w którym kierunku iść. Przedstaw proszę listę tych zakończeń, gdzie nie trzeba zabijać smashera. A co do pogrążania, to już pisałem, kto się
@Prezydent_Polski: "Wow, to się nazywa pacyfistyczne przejście, frajerku"
@Prezydent_Polski: pisałem, że jest co najmniej jedno, nazywa się ono "the easy way out", według reddita jest jeszcze drugie i ponoć opcja oszczędzenia Smashera, chcesz to sobie szukaj, jedno wystarcza, żeby kontrować Twój argument, że nie da się ukończyć gry bez zabijania go ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@tarkaz: A to nie było przypadkiem pierwsze:
@Prezydent_Polski: dokładnie, nie jest ¯\(ツ)_/¯ ale wystarczyło, żeby siadła Ci psychika i żebyś sięgnął po wyzwiska ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Prezydent_Polski: ja grę przeszedłem dwa razy i znam tylko dwa zakończenia, ale tu sprawa jest prosta, pytałeś czy można przejść grę bez zabijania Smashera, można ¯\(ツ)_/¯ ciągle próbujesz
@Prezydent_Polski: xDDdddd
@tarkaz: zgadzam się xD