Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 8
Jakie macie zdanie o tych gowno grach z mechanika gabki? Ogladalem walke z thorem z nowego god of war i poza tym ze sama gra wyglada jak gowno (no typowa gra na konsole) to 10 min minut nudnej walki. Jesli juz gram w takie gry (ostatnia gra tego typu co gtalem to byl cyberpunk) to ustawiam najnizszy poziom trudności, jeszcze bym zrozumiał gdyby wyzszy poziom trudnosci wprowadzał lepsze AI itp rzeczy ale mam beke jak poziom trudności przedłuża nudne walki lub zmienia wartosci ekonomiczne jak ilosc zdobywanego golda, expa na minus przedluzajac bezsensowny grind.

#gry #godofwar #cyberpunk2077
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

a teraz pokazujesz swój własny poziom

@Prezydent_Polski: nazywam Cie idiotą, bo zamiast przyznać mi rację sam się pogrążasz, próbujesz zakrzywiać rzeczywistość i negujesz fakt, że są zakończenia gry, w których nie trzeba zabijać smashera, to są oficjalne zakończenia, ale nie pasują do Twoich narracji, więc ich nie uznajesz ( ͡° ͜ʖ ͡°) to jest idiotyzm
natomiast co do wyzwisk itd. no to akurat znowu pierwszy po
  • Odpowiedz
@tarkaz: Ja pierwszy sięgnąłem po wyzwiska? Poproszę cytat.

A o listę tych zakończeń też poproszę i to nieironicznie. Jak już wiele razy pisałem - sądzę, że ukończyłem crapa na wszystkie możliwe sposoby, a jeśli jestem w błędzie to chcę to zmienić. Grę już pobrałem tylko nie wiem w którym kierunku iść. Przedstaw proszę listę tych zakończeń, gdzie nie trzeba zabijać smashera. A co do pogrążania, to już pisałem, kto się
  • Odpowiedz
Poproszę cytat.

@Prezydent_Polski: "Wow, to się nazywa pacyfistyczne przejście, frajerku"

A o listę tych zakończeń też poproszę

@Prezydent_Polski: pisałem, że jest co najmniej jedno, nazywa się ono "the easy way out", według reddita jest jeszcze drugie i ponoć opcja oszczędzenia Smashera, chcesz to sobie szukaj, jedno wystarcza, żeby kontrować Twój argument, że nie da się ukończyć gry bez zabijania go ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
określenie "hejterkiem" nie jest obraźliwe

@Prezydent_Polski: dokładnie, nie jest ¯\(ツ)_/¯ ale wystarczyło, żeby siadła Ci psychika i żebyś sięgnął po wyzwiska ( ͡° ͜ʖ ͡°)

zakończenie polega na podjęciu wyboru, że dalej nie grasz

@Prezydent_Polski: ja grę przeszedłem dwa razy i znam tylko dwa zakończenia, ale tu sprawa jest prosta, pytałeś czy można przejść grę bez zabijania Smashera, można ¯\
(ツ)_/¯ ciągle próbujesz
  • Odpowiedz
@tarkaz: Ja nie neguję istnienia tego zakończenia. Ja neguję sens jego istnienia. Poza tym, pytałem o zabicie smashera w kontekście tego co napisałeś, czyli możliwości ukończenia gry bez zabijania kogokolwiek. A tak się składa, że wybierając to OFICJALNE ZAKOŃCZENIE zabijasz V. Czyli nie jest to przejście gry bez zabijania kogokolwiek. A jeśli chodzi o specjalistów, to ty jesteś jednym z tych od robienia moderatorów wykopu z logiki. Tylko tak dalej.
  • Odpowiedz