Aktywne Wpisy

Rembrant +74
W zeszłym tygodniu posadzone do gruntu 5000szt Jalapeno i 2000szt innych ostrych odmian
Mój tag do obserwowania #jalapenofarm
(。◕‿‿◕。)
#chilihead #gotujzwykopem #chili #ostrezarcie #ogrodnictwo
Mój tag do obserwowania #jalapenofarm
(。◕‿‿◕。)
#chilihead #gotujzwykopem #chili #ostrezarcie #ogrodnictwo
źródło: temp_file2031113851680737406
Pobierz
yaszczur +1108

#gry #godofwar #cyberpunk2077
@tarkaz: można nie zabić smashera?
@Medonix: nie pisze o grafice, glownie o gameplay, jak bys mogl odczytac w calej reszcie wiadomosci. Z reguly nie oceniam grafiki.
Ale skoro pytasz to imo GoW wyglada srednio, jest duzo pustych modeli, swiat jest pelen modeli ale osobiscie za bardzo czuc ze swiat gry to przygotowana arena do gry co psuje imersje, nie czuc histori miejsc, ale to
@NewBlueSky: nic bardziej mylnego, taka mechanika nie ma absolutnie nic wspólnego z rodzajem platformy, tylko z gatunkiem gry ¯\_(ツ)_/¯ musisz odróznić boomer-shootera od looter-shootera
@NewBlueSky: no to jest Twoja opinia i masz do niej prawo, co nie zmienia faktu, że się mylisz, ale nie będę usiłował zmienić
Komentarz usunięty przez autora
@tarkaz: no to zalezy ale dla konsolowcow z easy checkpoint mozna napisac wytlumaczenie. To nie jest boomer shooter a skill shooter/immersive fps xD looter-shootery sa nudne, uzywanie system expa i skalowania przeciwnikow to nuda i przedluzanie rozgrywki w niedodpowiedni sposob.
@tarkaz: to
@NewBlueSky: widzisz Mirek, Ty cały czas piszesz subiektywnie i własną opinię uważasz za jakiś ogólnie przyjęty fakt, a tak nie jest, znajdzie się spore grono osób, miliony graczy na całym świecie, z odmienną opinią dla których tego rodzaju gry to nie jest nuda i musisz zrozumieć, że jesteś w mniejszości ¯\_(ツ)_/¯
natomiast jakbym miał oceniać subiektywnie to w CP2077 jest najlepszy stealth
Albo mozesz stworzyc ciekawy, nowy, mechaniczny i angazujacy system walki. Ciekawe co wybiora tworcy generycznych gowno gier (szczegolnie gier AAA) ktorzy nie maja pomyslu na nic i tna
@NewBlueSky: chłopie, zaczynam mieć wątpliwości czy Ty rozumiesz znaczenie tego słowa ( ͡° ͜ʖ ͡°) subiektywna jest Twoja opinia w temacie, że to jest słaba mechanika i ogólnie nuda, z tego co piszesz chciałbyś powrotu do boomer-shooterów, zagraj sobie po prostu w jakiś klon dooma i będziesz zadowolony, tego wychodzi pełno co roku, z takich nowych to np. Prodeus
@Prezydent_Polski: tak, gra ma kilka zakończeń i jest co najmniej jedno, gdzie nie musimy go zabijać ¯\_(ツ)_/¯ jeszcze jakies pytania hejterku? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po twoich wypowiedziach z tymi "boomer -shooterami" idealnie sobie zdaje sprawe ze to cos czego nie rozumiesz. Jestesmy w ciaglym procesie obserwacji ewolucji gier/produktow.
@NewBlueSky: no właśnie nie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Twoja subiektywna opinia jest oparta o Twoje subiektywna doświadczenia i gusta, coś Cię nudzi czy Ci się nie podoba, rozumiem, ale to nie znaczy od razu, że coś jest złe, po prostu nie jest dla Ciebie ¯\_(ツ)_/¯
@NewBlueSky: i wzajemnie, ale na
@tarkaz: xDDDD mylisz siebie ze mna, prostego czlowieka z bardziej zlozonym, ktory potrafi analizowac fakty i widzi pewne obiektywne
@tarkaz: w sensie trzeba go tak samo pokonać, waląc do niego z każdego karabinu, wyrzutni, katany czy granata, ale jak już mu HP spadnie do zera, to można wybrać opcję dialogową . Dodajmy, że po tych wydarzeniach, nizależnie
@Prezydent_Polski: produkuj się dalej idioto, już Cię wyjaśniłem powyżej, że da się przejść grę co najmniej na jeden sposób bez zabijania Smashera ¯\_(ツ)_/¯ teraz już tylko się ośmieszasz im dalej brniesz w swoją głupotę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@NewBlueSky: nieźle się odkleiłeś chłopie xD słuchaj pisz te teorie spiskowe do @Prezydent_Polski jestem pewien, że takie dwa piękne umysły jak wy dogadacie się ze sobą doskonale ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@tarkaz: Ojoj, zabolało? Ma boleć. A ostatnio miałeś taki ból d--y o wyzwiska, a teraz pokazujesz swój własny poziom, panie inteligentny. Jeśli to, co ci wypunktowałem oznacza dla ciebie przejście gry na więcej niż jeden sposób, to w sumie nie mam pytań.
A jak byś nadal nie zrozumiał, to wyjaśniam. Już w 1997 w Fallout 1 dało się głównego złego PRZEKONAĆ do tego, żeby się sam
@tarkaz: jedyne, kto się w związku z crapem ośmieszył, to badoski z całym zarządem cdpr, cipkiem i wami przeklęte odpowiedniki spermiarzy w uniwersum gier.