Wpis z mikrobloga

@boukalikrates: ahhh... Mój św. pamięci Dziadek miał starą komórkę która nie potrafiła sama się przestawić. Zamiast poprosić któregoś z wnuków o pomoc w przedstawieniu czasu, to on - człowiek IQ 200 - wyjmował baterię na godzinę. W przypadku czasu letniego, wyjmował na 23 godziny :D myślę że mało który z młodych wpadłby teraz na taki pomysł (w sensie że tak można zamiast przestawić ustawienia w telefonie).... Ale nostalgłem - akurat
  • Odpowiedz
@Peter_Mountain: Ja nie rozumiem ludzi co uwielbiaja takie kombinowanie ( ͡° ͜ʖ ͡°) a co do przestawiania radia, jak zaczniesz klikac na pale, bez wiedzy o tym co robisz, to jedyne co zrobisz to uruchomisz automatyczne przelaczanie pasma na wiadomosci dla kierowcow co pol godziny
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@boukalikrates: Aż mi się przypomniał zegarek, jaki kupiłem ojcu na urodziny, jakiś Casio z wyświetlaczem i tradycyjną tarczą. Nie ma koronki, ustawianie godziny odbywa się poprzez przycisk, jedno kliknięcie to 20 sekund. Cofnięcie zegara o godzinę wiązało się z przewijaniem 11 godzin do przodu w ślimaczym tempie. Biada temu, kto się zagapił i trzymał knyfel za długo...
  • Odpowiedz