Wpis z mikrobloga

@PiccoloGrande: duch robienia w ch** pracodawcę nie zginął, ja gdybym miał do wyboru doinwestować z własnych środków w swój sprzęt lub za te pieniądze kupić bilet na dojazdy do pracy to wybrałbym sprzęt
  • Odpowiedz
odpowiedz ulubiony zgłoś udostępnij

@PiccoloGrande: Wlasnie opisales typowe p0lactwo. Jesli to nie pasta, to poprawiles mi humor bo jak kiedys z kumplem gadalismy na ten temat to przedstawilem dokladnie taka wizje jak opisales. Kumpel jednak ma za duza wiare w ludzi i wszystkich mierzy swoja iara wiec sie ze na nie zgadzal. Wygralem :P

Podam Ci przyklad innego p0lactwa ktory nie rozbawil. Jest idealnym przykladem jak ludzie sami sobie
  • Odpowiedz
  • 1
@PiccoloGrande to w Twojej branzy tak jest to nie znaczy, że wszedzie. Ja dosłownie chciałem znalezc pracę hybrydowa i praktycznie wszystkie oferty to praca zdalna, ewentualnie hybrydowa.
  • Odpowiedz
@PiccoloGrande: powaznych ofert full remote jest mnostwo. ja pracuje zdalnie od 2015r. jak by mi ktos powiedzial ze mam wrocic do biura bo kilka osob czegos nie dowiozlo to by w odpowiedzi uslyszal ze wlasnie stracil dobrego pracownika :P.
  • Odpowiedz
@gorzki99 z 20 lat temu będąc na zwiedzaniu Kielc xd z dziadkami, byłem świadkiem jak w sobotni wieczór w Burger Kingu, w ciągu 30 minut, 3 różne osoby przyszły z zewnątrz ze słoikami i nalewali z dostępnych dystrybutorów jakieś musztardy czy inne sosiwa. A co do zdalnej to mój zespół nie wiem dlaczego ale nie specjalnie chce pracować na HO. Ja w sumie również preferuje pracę z biura.

• Odpowiedz