Wpis z mikrobloga

@iErdo: A ja Ci dziękuję za ciekawe przedstawienie Warszawy. Tego typu cyberpunkowe zdjęcia kojarzą się prędzej z Nowym Jorkiem, z Tokio itp. A tu w końcu jest Warszawa na poziomie. Imo ładnych, nowoczesnych-cyberpunkowych, klimatycznych - z Polski zdjęć w sieci jest wciąż mało, zbyt mało w porównaniu do stolic innych krajów.
  • Odpowiedz
@pozdroxxx666: i żeby nie było, oczywiście rozumiem, że Ci się nie podoba, nie da się zrobić zdjęcia, piosenki czy filmu który spodoba się wszystkim

Biję jedynie do tego, że uważasz, że wzorowanie się na innych trendach i wzorcach jest nudne. Co też masz prawo uważać i stawiać taką tezę, ale taką tezę trzeba obronić, a twoją jedyną obroną jest stwierdzenie, że to jest nudne, co jest subiektywną opinią
  • Odpowiedz
@klinsman: uciekło mi to i źle skadrowałem, a zauważyłem już po wrzuceniu na Wypoka, a nie chciałem już kasować i wrzucać jeszcze raz xd

Słuszna uwaga, bo powinna być ucięta
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@iErdo: fajny przepalony billboard

@pozdroxxx666: oh nie. Ten nieinteresujący fragment został prześwietlony. Teraz już nigdy nie dowiemy się jaka była wtedy oferta internetu do domu. Jak my będziemy mogli teraz funkcjonować jako społeczeństwo?
  • Odpowiedz