Wpis z mikrobloga

#rower #rowery #shopee #aliexpress #podroze #turystyka
Lampka czołówka
Ostatnio ktoś polecał czołówkę Sofirn H25B i mogę się pod tym podpisać! Zamowiona na shopee przyszła w wyznaczonym czasie, dobrze zapakowana w zestawie kabel do ładowania, solidnie wykonana, za te pieniądze (60zł z kuponami!!!!) ciężko szukać rywala na naszym rynku.
Światło mocne ale rozproszone, mam na kierownicy lampkę która bardziej skupia i swieci daleko wiec taka czołówka to super uzupełnienie aby widzieć co dzieje się wokół mnie. 3 tryby oraz różne natężenia to również mega plus, czerwone światło tez próżno szukać w innych lampkach w tej cenie! Polecam !
kelesky - #rower #rowery #shopee #aliexpress #podroze #turystyka 
Lampka czołówka
O...

źródło: comment_16667270433mdOIPoDO6xhr4qus0cXmA.jpg

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ciężko szukać rywala na naszym rynku.

@kelesky: Ostatnio w namiocie biedry kupiłem za pięć złotych. Strumień światła do 200 metrów, różnicą jest zasilanie bateryjne. Trzy tryby świecenia, z tyłu na pojemniku z bateriami czerwone diody.
Dwa tygodnie użytkowania i nie spada jasność światła.
  • Odpowiedz
@kelesky: Nie, ale warto zaglądać do tych namiotów. Tam są wyprzedaże i bywa, że kupujesz coś fajnego za część ceny.
Gdy jadę do młyna albo paczkomatu, mam naprzeciwko biedrę i czasami stoi namiot. Dlatego do niego zaglądam. Kupiłem już kilka fajnych i potrzebnych na działkę pierdółek.
  • Odpowiedz