Wpis z mikrobloga

@DOgi: Kianki może i są ładne z zewnątrz, ale jakość wykonania w środku to jest totalne g---o.

@Matiko1: zgadza się, ale i tak są poziom wyżej od bmw czy audi.

@Kismeth Szok ale to prawda, ale się zdziwiłem gdy używałem 3 tygodnie pierwszy raz KIA.
Normalnie jestem Volviarzem i ich wnętrza uwielbiam :) Niemieckie za to to szok jakie plastiki wszędzie
  • Odpowiedz
@Mmmkurla: Dostałem kiedyś jako zastępczy samochód nową Ceed. Pomijając już jakoś materiałów w środku, to na przykład fatalny system audio (nie dźwięk co system na którym to pracuje), przy systemie START/STOP obrotomierz spada na 0 i nie wiesz z jakiego powodu silnik zgasł (w innych samochodach obrotomierz spada na pozycje STOP), czujnik zmierzchu uruchamia światła mijania zatrzymując się w cieniu drzewa na skrzyżowaniu i to w bardzo słoneczny dzień. To
  • Odpowiedz
@Matiko1:

Nie spotkała mnie żadna z tych rzeczy o których piszesz :D Może trafiłeś jakiś wyruchany egzemplarz.

Start-stop nie zauważam więc nie interesuje mnie co pokazuje wskażnik
  • Odpowiedz
@Mmmkurla: nie przewyzsza, 3 lata mialem stingera, obecnie bmw m440i i zajebiscie zaluje zmiany. Kierownica mi trzeszczy jak gowno plastik (czekam na termin do ASO zeby znowu nie stal miesiac w oczekiwaniu na czesci), a samochod juz 2 razy byl w naprawie w ASO (mam go 10 miesiecy, 2 miesiace juz w ASO) - raz problem z silnikiem, drugi wymieniali cala elektronike bo wariowala.

3 lata w stingerze i 110tys
  • Odpowiedz
@DOgi: Nowa? Chłopie, to auto jest w produkcji prawie 6 lat i właśnie przyklepane, znika z rynku w kwietniu 2023 ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Widać, ze to fotki góra z 2017-2018 roku, chyzbys podróżował w czasie?
  • Odpowiedz