Aktywne Wpisy
comanchee +10
Ej mirki z #wykop30plus, czy zauważyliście w swoim życiu pewien moment, gdy ostatnie grupy towarzyskie się rozsypują, ludzie okopują się w związkach i nie wychylają poza nie nosa, z wyjątkiem własnych najbliższych przyjaciół? Chyba znalazłem się w takim punkcie, gdzie dawni znajomi przestają się do siebie odzywać, nikt niczego już nie proponuje i wychodzi że wszystkim to pasuje.
Kolanka +277
Kontrola poselska @jciesz udowodniła, że w lipcu MRiT spotykało się z PZFD dwa razy w, uwaga stopień, KANCELARII PREZESA RADY MINISTRÓW XDDDD
Myślę, że jest to ostateczny dowód na to, że Donald Tusk wiedział o projekcie kredytu 0 i @jciesz powinien otrzymać tę nagrodę pół miliona euro oraz trafić na listę ludzi pozytywnie zakręconych oraz do gabloty zasłużonych dla tagu xD
#nieruchomosci
Myślę, że jest to ostateczny dowód na to, że Donald Tusk wiedział o projekcie kredytu 0 i @jciesz powinien otrzymać tę nagrodę pół miliona euro oraz trafić na listę ludzi pozytywnie zakręconych oraz do gabloty zasłużonych dla tagu xD
#nieruchomosci
#motoryzacja #kia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kismeth Szok ale to prawda, ale się zdziwiłem gdy używałem 3 tygodnie pierwszy raz KIA.
Normalnie jestem Volviarzem i ich wnętrza uwielbiam :) Niemieckie za to to szok jakie plastiki wszędzie
Nie spotkała mnie żadna z tych rzeczy o których piszesz :D Może trafiłeś jakiś wyruchany egzemplarz.
Start-stop nie zauważam więc nie interesuje mnie co pokazuje wskażnik
3 lata w stingerze i 110tys
Widać, ze to fotki góra z 2017-2018 roku, chyzbys podróżował w czasie?
Ja szukałem dłuuugo i nie znalazłem dla siebie nic rozsądniejszego z automatem, 150+ KM i w kombiaku niż koreaniec.
@Kazach_z_Almaty: Chyba się mylisz bo ta wersja (po lifcie) wyszła w 2021.
Ale niewiele się zmieniło w niej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@DOgi: z zewnątrz czymś się różni od "starej"?
Przecież te mazdy cx też mają zrąbane proporcje przez maskę
@DOgi: To jest jakaś nowa?
@Kismeth: chyba spadłeś z c---a i się mocno poobijałeś po drodze XDDDDD