Aktywne Wpisy
Chorx +93
Vermeerrr +5
Ehhh. Chciałabym się w końcu wyprowadzić od mamy, ale ceny najmu nawet za kawalerkę nieźle powalają. Tragedia. Potrzymam na #poznan i #szczecin i jedynie mogę sobie pozwolić na nędzny pokój. Ehhh. Coraz bardziej nie chcę mi się żyć. XD jescze chciałabym studiować zaocznie oczywiście, ale się finansowo prawdopodobnie nie wyrobie :( pracuje za granicą i nie narzekam na zarobki, ale no chciałabym mieć własną przestrzeń
#wynajem #mieszkanie
#wynajem #mieszkanie
@Hrjk:
prezentujesz standardowy poziom umysłowy lewactwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Hrjk: wystarczy nie być lewakiem oderwanym od rzeczywistości żeby prawidłowo interpretować te obrazki.
@Hrjk:
serio minimum wiedzy o tym czym jest socjalizm, czym kapitalizm minimum wiedzy z historii (jak się skończył każdy socjalizm) i nie ma problemu z interpretacją tych obrazków.
ale czego ja oczekuję od ludzi którzy twierdzą że np: "granice to wymysł człowieka i nie występują nigdzie w naturze" albo że jest 56 płci...
albo że jak się zabierze pieniądze tym co umieją produkować, (są
@Hrjk: widzisz, NIE WIESZ a próbujesz innych uświadamiać...
standardowy lewak nie zna podstawowych definicji, ale myśli że wie jak zreformować (najbardziej skomplikowany w historii ludzkości) system gospodarczy i system społeczny tak ze wszyscy będą szczęśliwi....
@Adam_Prosty: własnie sposób intepretacji autorstwa Hrjk doskonale pokazuje, że takimi prostymi obrazkami nie można niczego udowodnić.
Korwin takimi populistycznymi, prostymi obrazkami zaskarbia sobie sympatię młodych ludzi, którzy są niedoświadczenie, a pełni dobrej woli.
Widzę w tobie dużo zapału i rzucania wszystkimi frazesami nie ważne czego konkretnie tyczy dyskusja. Wiec obstawiam,
@Tymajster:
1. takie obrazki nie służą do tego żeby cokolwiek udowadniać,
2. każdy z IQ wyższym niż numer własnego buta rozumie o co autor tych obrazków chciał przekazać.
Ty rozumiesz, ja rozumiem
nawet @Hrjk rozumie.... mimo iż udaje że nie zrozumiał :)
@TheKirghizLight:
kapitalizm skończył sie tak że poziom życia w ostatnich 150 latach wystrzelił w kosmos przeszliśmy od 70% analfabetyzmu i srania do dziury w ziemi do momentu gdzie każdy mieszkaniec świata zachodniego ma internet, 2 telewizory, laptopa, smarfona, smart lodówkę, smart pralkę, smart żarówkę, dwa samochody na rodzinę, każdy umie czytać i pisać, kazdy może sie uczyć
@Adam_Prosty: czyli obrazki nie mają nic udowadniać, ale mają udowadniać xD
Jest 99999 argumentów za kapitalizmem, a ludzie tacy jak ty nie potrafią przytoczyć nawet jednego sensownego i jeszcze ich dupa piecze jak ktoś wskaże 3-4 wady. Nie potrafią dyskutować z kimś z innymi