Aktywne Wpisy
ForestDruid +735
Na drodze black ice i to konkretny. Jadę wolno - 50 tam gdzie można 70. Za mną idiota siada na zderzaku. Jak tylko zaczyna się odcinek z dodatkowym pasem od razu wpada na lewy i przyspiesza na maksa - oczywiście traci przyczepność i wypada z pasa. Czy serio w mózgu polskiego kierowcy nie zachodzi taki proces że skoro ktoś jedzie wolniej niż można to jest jakiś powód? #polskiedrogi #polska

Synco +42
źródło: 1000032154
Pobierz

źródło: comment_1666574465RZfTr2294aWCGCDbWn4heC.jpg
Pobierz@postrachNocnegoSzczura:
wyznam wam prawdę: powinni mi odebrać magistra. bo magister był po licencjacie. a licencjat jest oszukany, ponieważ w bibliografii użyłem jako źródła artykułu z neta. a ten artykuł napisałem sam. ale ponieważ jakoś źle mi to wyglądało, więc wstawiłem jako autora zamiast siebie nazwisko kolegi, z którym najwięcej chlałem w akademiku.
Tak samo było ze sprawozdaniami, masakra. Jak Ja się cieszę że rzuciłem studia :D
źródło: comment_1666601027Ncd3STSrKAPCb6X7JSpnf2.jpg
Pobierzźródło: comment_16666297615LG8tP8VYUk9ZT57sRpYZV.jpg
Pobierz@postrachNocnegoSzczura: Większość recenzentów, poza promotorem czyta jedynie spis treści na podstawie którego zadaje pytania.
Czasem też spojrzą w bibliografię aby ocenić ilość i jakość publikacji znając większość ich autorów.
Wartość naukowa prac lic/inz/mgr jest zazwyczaj znikoma a często