Hej! Przesiadam się z PS3 na PS5. Jak widać jestem lekko zacofany ;) Chciałem przy okazji ograć kilka gier z PS4. O ile dobrze rozumiem to gry typu Wiedźmin 3, Dying Light, Cyberpunk itd. normalnie będą działały? Bo wiem że update typowo nextgenowe do W3 ma się pojawić pod koniec roku ale nie przeszkodzi to w graniu już dziś? Co uważacie za must have z PS4? Mam w planach powyższe 3, NFS Payback, GT7, Kakarot, MK11, Ghost od Tsushima, Horizon, GoWa, Horizon, Metro, BF V. Do PS5 mogę mieć w zestawie Uncharted, Spidermana Miles Morales i CoD Cold War. P.S. jestem jednym z tych szczęśliwców którzy nie muszą zapominać całego Wiedźmina 3 żeby go ograć od nowa bo jeszcze nie grałem (⌐͡■͜ʖ͡■) #ps5 #wiedzmin #wiedzmin3 #playstation #gry
@Spider89SC: Polecam kupić sobie PS plus Extra. Masz tam ogrom różnych gier, w tym sporą część najlepszych gier od Sony z ps4 i ps5. Jeżeli lubisz horrory, to ja ci z całego serca polecam Until Dawn.
@liga: jeśli lubisz souls-game to obowiązkowo elden ring, bloodborne (30fps boli ale reszta nadrabia, gra genialna), dark souls 3 oraz sekiro, hollow knight też jest świetny
@Eskim0s: Powiem Ci że da się przyzwyczaić. Gram 4fun i nie ma tragedii. Ograłem na PS3 na padzie wszystkie BF i CoDy na najwyższym poziomie trudności a nawet sporo w multi. Może w multi nie byłem asem ale i nie na końcu tabeli w grach.
Trafiło i na mnie: będąc ostatnio na morzem trafiłem na obsługę z GEN Z. Ja- poproszę gofra z cukrem pudrem. GenZ pozbawionym życia głosem- nie ma Ja- czyli nie ma gofrów, dobra to coś innego GenZ- są Ja-są gofry? GenZ-tak
Przesiadam się z PS3 na PS5.
Jak widać jestem lekko zacofany ;)
Chciałem przy okazji ograć kilka gier z PS4.
O ile dobrze rozumiem to gry typu Wiedźmin 3, Dying Light, Cyberpunk itd. normalnie będą działały? Bo wiem że update typowo nextgenowe do W3 ma się pojawić pod koniec roku ale nie przeszkodzi to w graniu już dziś?
Co uważacie za must have z PS4?
Mam w planach powyższe 3, NFS Payback, GT7, Kakarot, MK11, Ghost od Tsushima, Horizon, GoWa, Horizon, Metro, BF V.
Do PS5 mogę mieć w zestawie Uncharted, Spidermana Miles Morales i CoD Cold War.
P.S. jestem jednym z tych szczęśliwców którzy nie muszą zapominać całego Wiedźmina 3 żeby go ograć od nowa bo jeszcze nie grałem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#ps5 #wiedzmin #wiedzmin3 #playstation #gry
@Spider89SC: wszystkie z ps4 dzialaja na ps5
@Spider89SC: LOU, Cuszima, GOW, Spiderman
@Spider89SC: zazdro mirku
Te gry są dobre na PC.
Sterowanie padem w strzelanki... bardzo psuje grywalność.