Wpis z mikrobloga

@re_plenish: No właśnie. Pranie wisi nad wanną, to i tydzień może wisieć. A suszarka stoi pod nogami, a składać nie będziesz, bo zaraz nowe pranie itd. Ale nawet nie dyskutowałem z typem.

btw. aż montera potrzebowałeś do zamontowania takiej suszarki? xD

Będę potrzebował, bo dla mnie to rocket science. ;-P Albo bym źle wymierzył, albo źle wywiercił, albo to i to – wolę nie ryzykować.
szkoda to rozstawiać suszarke a potem przez 2 dni ją wymijać albo meić problem z przejściem jak ktoś ma małe mieszkanie, bo nie zawsze jest czas na zebranie prania lub chęć na to xD

@re_plenish: @gunsiarz:

Dlatego polecam suszarki wieżowe.
Mieści znacznie więcej niż zwykłe rozstawiane, większość rzeczy można wieszać od razu na wieszakach, pomieści nawet pościel, można łatwo wynieść przez drzwi na balkon (lub wnieść jak np zacznie padać),
@gunsiarz: Mam i wieżową i sufitową.
Jak chcesz rozwiesić w łazience większe rzeczy (kurtka, płaszcz, pościel, duże ręczniki, itp.) to wtedy niestety masz mniej miejsca na zwykłe umycie się - i jeszcze musisz bardzo uważać, żeby tego nie ochlapać. No i tracisz zalety naszych letnich upałów, chyba że masz dodatkowe sznurki na balkonie (zwykle jest ich za mało jak są na stałe).
Golarka do ubran, maszyna do gotowania na parze (parowar?) z 3 poziomami - da rade zrobic caly obiad w jednym urzadzeniu
Lidlomix, chcesz pizzę, 5 minut i ciasto gotowe, ułożyć placka na blachę, uformować, narzucać dodatków. Szybkie ciasto? Proszę bardzo
Gotowanie zupy z automatycznym mieszaniem- wrzucasz składniki i za godzinę masz obiad
Ogólnie cud maszyna, szczególnie do ugniatania, nawet codziennie chleb robiłem bo zajmowało to krócej niż pójść do sklepu
@gunsiarz: szkoda to rozstawiać suszarke a potem przez 2 dni ją wymijać albo meić problem z przejściem jak ktoś ma małe mieszkanie, bo nie zawsze jest czas na zebranie prania lub chęć na to xD

@re_plenish: A jak się kąpiesz przez te dwa dni? xD Suszenie ubrań w małej łazience z mierną wentylacją, kek.