Wpis z mikrobloga

@BoskiPrototyp: ale trzeba mieć nieciekawe życie, żeby w sobotni poranek wrzucać na wykop zdjęcie piosenkarki z takim komentarzem. Takie życie dopiero koszmar i coś dużo gorszego do przejścia niż jakakolwiek otyłość.
  • Odpowiedz
Ja wiem, że nie jest teraz atrakcyjna, mnie również się nie podoba ale komentować że jest gruba, ohydna (jak wyżej w kom), że się spasła, że słoń.. Ludzie, wy wszyscy jesteście perfekcyjni?

@mikau: nie, ale też dlatego nie jesteśmy w show biznesie. To jest branża w której należy wyglądać.
  • Odpowiedz
@BoskiPrototyp: przerażają mnie komentarze tutaj. Ja wiem, że nie jest teraz atrakcyjna, mnie również się nie podoba ale komentować że jest gruba, ohydna (jak wyżej w kom), że się spasła, że słoń.. Ludzie, wy wszyscy jesteście perfekcyjni? Ja sam byłem w życiu nieraz mniej lub bardziej otyły co było powodem wielu kompleksów i nawet chcąc schudnąć to nie było takie proste jak walnąć pięścią w stół i chudnę. Kompulsywne obżarstwo,
  • Odpowiedz
zawsze byla przy kosci

@Zamaloczasunalogin: Zawsze była PEŁNIEJSZA, ale nigdy nie gruba. Nie chuda, ale nie gruba. Właśnie to maja faceci na myśli mówiąc o "kobiecych kształtach". To jasno pokazuje, ze faceci nie maja żadnej obsesji chudości, bo nawet jak była większa, to się podobała i wyglądała bardzo ładnie. Ale po prostu w pewnym momencie z lekkiego zaokrąglenia i kobiecych kształtów zrobil się po prostu ulaniec i to nie kwestia
  • Odpowiedz