Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +4
#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym

Vendigoo +16
#raportzpanstwasrodka Nasz artysta, chyba z tantiemów, już dorobił się pralki, no no no..
źródło: Sibi 7
Pobierz

zapomniałem opłacić ppe i zus xD zrobiłem to teraz, czyli dzień po terminie. Są jakieś konsekwencje i coś muszę robić?
źródło: comment_1666385037XJUqkgsFyFU8NGILl20aqh.jpg
Pobierz@Norwag93: za dwa lata przyjdzie ci wezwanie do zaplacenia 100% kary z odestkami.
@Norwag93 jeśli papiery masz w porządku a tylko z hajsem z-------ś to możesz być spokojny
https://www.podatki.gov.pl/kalkulatory-podatkowe/kalkulator-odsetek-za-zwloke-od-zaleglosci-podatkowych-oraz-oplaty-prolongacyjnej/
Co do ZUSu, największym problemem jego nieopłacenia jest potencjalna utrata prawa do świadczeń zdrowotnych, którą musisz odnowić kontaktując się z ZUS.
Sam ogarniasz sprawy podatkowe czy masz księgową?
@Norwag93: kilkanaście razy w ciągu kilku lat jdg płaciłem zus i pit na ostatni dzień miesiąca i jakoś żyję, ostatnie pół roku tak wyszło że ani razu w terminie nie zapłaciłem XD nawet vat się zdarzyło po terminie napisać
US ma w dupie to kiedy zapłacisz zaliczki, byle byś płacił.
Jednym dniem odsetek raczej nie przekroczyłeś, wiec zapłać tyle ile miałeś do zapłaty.