Aktywne Wpisy

Farezowsky +328
Miesiąc temu ledwo dyszałem jak "biegłem" przez 1 minute a dzisiaj udało mi się zejść poniżej 40 minut przy 5km
Wciąż marszobiegi, dla innych to pewnie 2 strefa - ale jednak super tak się patrzy na własny progres i nawet bez jakiegoś konkretnego celu jest motywacja
#bieganie
Wciąż marszobiegi, dla innych to pewnie 2 strefa - ale jednak super tak się patrzy na własny progres i nawet bez jakiegoś konkretnego celu jest motywacja
#bieganie
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-15 185414
Pobierz
melonixmix +98
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: comment_1666283834GusOpRswwJ5U4C9K1MwmSM.jpg
Pobierzprzez pół życia olewałem dentystę, bo mi kiedyś partacz przez 4 godziny zeba rwał. Co się nacierpialem to moje.
No ale ostatnio pomyślałem drugie, że no chyba się już czasy zmieniły, potrafią bez bólu może już robić.
@arkadikuss: ale jak skaling po miesiacu znowu, przeciez to sie robi co pol roku.
@arkadikuss: to dopiero potrafi zakosztować
Bo potem boli i musisz iść i dowiadujesz się, że 4 na kanałowe i 6 do borowania czy coś
Wyrwanie osemki rok tmeu - zwykłej, prostej, ale pilnie - tysiąc.
Dental Salon Wrocław. Polecam wyłącznie ludziom bogatym. Dentyści w rynku sa o niebo tańsi i co najmniej nie gorsi.
Porównaj teraz kosmetyczkę, która po kursie online wstrzykuje botoks za 500zl w usta.
Komentarz usunięty przez autora