Aktywne Wpisy

aa-aa +187
Właśnie w radiu jakiś koleś opowiada że problemem jest to że w Polsce są ściągane ciągle używane samochody i jego rozwiązaniem jest to żeby Polacy przestali kupować używane samochody a zaczęli kupować po prostu samochody nowe z salonu facet jest po prostu genialny tak proste rozwiązanie a tyle ludzi na to nie może wpaść fajnie tu z rana naprawdę ekspertów różnych posłuchać w różnych dziedzinach

krucjan +1
Długo wyczekiwałem i kupiłem w końcu baldura na promce w sumie dopiero zacząłem ale muszę wam powiedzieć, że trochę ostudził się mój zapał. Po tym jak się nasłuchałem jak ta gra wręcz ratuje dzisiejszy gejming liczyłem na wsiaknięcie w nią jak bagno od pierwszych chwil, że nie będą widział kiedy pół dnia zleciało jak się zagram tym czasem jest na razie, cóż... średnio.
Poczynając od sterowania
Brakuje mi większego zooma.
Przyśpieszanie
Poczynając od sterowania
Brakuje mi większego zooma.
Przyśpieszanie

Zabrakło tagu #wysryw
Właśnie idealnie byłoby powiedzieć 15latkom, że gdy skończą 25 lat będzie coraz gorzej pod każdym względem, więc najlepiej brać ślub i kredo MAX w 2015 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wqeqwfsafasdfasd: Jeśli patrzysz na siebie jak na betabankomat, to może i lepiej dla ciebie że nie możesz nikogo znaleźć, oszczędzisz sobie bólu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wyjaśniam:
-kapitał inny niż dom/mieszkanie/działka jest prawie nic nie wart, a ciężko dostać sensowne kredo będąc singlem;
-jak dwójka gołodupców po 30tce się zwiąże, to zanim odłożą na wkład własny minie milion lat, bo czeka nas gospodarczy roz***dol;
Tak, wcale nie można było pojechać do niemiec na truskawki na 2 lata i wybudować dom (teraz możesz po takiej akcji kupić max działkę)
No sorry, ale 90% młodych związków które znam to facet robiący ponad siły żeby było na chleb. Dla kobiety związek to większy kapitał (bo facet zap***dala) a dla faceta tzipa.
Witamy w dorosłym świecie.
No właśnie było, prosta matematyka. Mało komu się chciało, nie każdy miał paszport a miliony (głównie w PGR) chlały tanie wińska a nie myślały o "zarobku".
Wiadomo, że niemcy nie mogli przyjąć CAŁEGO kraju ale serio była szansa albo tutaj coś "ogarnąć" (czyt. ukraść z upadającego zakładu) albo pojechać i zarobić w opór. Można było nawet jechać do Szwecji, uderzyć policjanta, pójść do więzienia i na odchodne dostać masę
@wqeqwfsafasdfasd: I rozumiem, że chcesz należeć do tych 90% co robi ponad swoje siły dla głupiej baby, ok ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wqeqwfsafasdfasd: Ale facet nie potrzebuje związku by mieć tzipe XDD
No dobra, racja - było ryzyko. No i nawet jak się dorobiłeś, to i tak mafia mogła ci pomóc wrócić "na start".
Niemniej miliardy chłopa leżało zalane w trupa po rowach, a nasze genialne witaminki rodziły im po kilka dzieci dzięki temu poziom ubóstwa ciągle rośnie (w sumie to już wnuki tych ludzi leżą po rowach).