@bruhhhhhhhh: Prawdziwa historia: Jak pracowałem w DMie, to byli analitycy, którzy wchodzili na lewarze w IPO LCCorp. Dzień debiutu, wszystko przygotowane, napięcie sięgające zenitu.. Siedzieli razem przy kompie i nawet mieli excela z tabelką ile są do przodu i lle w plecy przy danym kursie. Po otwarciu zesrało się tak grubo, że nawet ich excel nie miał wpisanej tak niskiej ceny.
IKEA wielkimi banerami proklamowała, "50 zł za każde wydane 500 zł".
Koszyk miałem na 1960 zł, więc dobiłem do kwoty koszyka 2015 zł, żeby mieć 200 zł karty rabatowej, zamiast 150. Jak, k...wa? Sklep pokazywał razem: "2015 zł."
#gielda
źródło: comment_1666169095xRBmDFQCCOwUERb5Tdj6BT.jpg
Pobierzźródło: comment_1666169472aqAsar0UlVY44cEeW6w8a0.jpg
PobierzPrawdziwa historia:
Jak pracowałem w DMie, to byli analitycy, którzy wchodzili na lewarze w IPO LCCorp.
Dzień debiutu, wszystko przygotowane, napięcie sięgające zenitu.. Siedzieli razem przy kompie i nawet mieli excela z tabelką ile są do przodu i lle w plecy przy danym kursie.
Po otwarciu zesrało się tak grubo, że nawet ich excel nie miał wpisanej tak niskiej ceny.
@DJ007: Takie historie są najpiękniejsze i tworzą historię.
@Filipterka25: Dziś jeden z tych gości, jest mega wysoko w branży i bardzo ogarnięty, zresztą wtedy też był ogarnięty, ale tabelki nie starczyło :).