Aktywne Wpisy

MarianoaItaliano +12
Czy ja jestem jakiś nienormalny czy co ale co ludziom przeszkadzają fotoradary albo odcinkowe pomiary prędkości? Może wystarczy jechać zgodnie z przepisami? A najbardziej śmieszą mnie komentarze typu "rząd łupi kierowców" - no to jak ktoś będzie jechać zgodnie z ograniczeniem to mu chyba nic extra nie doliczy? xD
Ja się nauczyłem jeździć zgodnie z przepisami w UK, gdzie każde przekroczenie prędkości i mandat, chociażby najniższy to kosmiczna zwyżka przy kolejnym ubezpieczeniu
Ja się nauczyłem jeździć zgodnie z przepisami w UK, gdzie każde przekroczenie prędkości i mandat, chociażby najniższy to kosmiczna zwyżka przy kolejnym ubezpieczeniu

_Alessandro_ +13
Myślałem, żeby wrócić na psychoterapie tylko tym razem znaleźć sobie Julkę taką po studiach. Mówić jej, że jestem incelem i nigdy nie zaruchałem. Przy okazji miałbym w majtkach dyktafon, żeby nagrywać rozmowy na tag. Poruszałbym tak wszelakie kwestie które chcielibyście usłyszeć. Myślicie, że to dobry pomysł?
#blackpill #psychologia
#blackpill #psychologia

źródło: comment_1666155578DWOSmO8beO3IiDCHRFU1pO.jpg
PobierzProgramista na imprezie? A co to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nawet najlepsi programiści Facebooka zarabiają popłuczyny patrząc na skale zarobków firmy bo to zwykle robole
Komentarz usunięty przez autora
@ElonMelon: Tylko jest zasadnia różnica, że ten po MBA będzie umiał pokierować tym biznesnem. Popatrz na CEO dużych firm. Ilu z nich Marketingowcy i Managerowie, a ilu z nich do ex-developerzy bez chociażby MBA?
Zresztą dlaczego się odnosimy do CEO? Bez hiperboli proszę. Manager zespołu programistów zarobi więcej niż którykolwiek
@KochanekAdmina: Faktycznie. Bill Gates, Elon Musk, Steve Jobs, Larry Page, Sergey Bryn, Tim Cook studiowali marketing i zarządzanie w lokalnej wyższej szkole marketingu i zarządzania... a nie, czekaj.
BTW: Dobre MBA kosztuje w pyte pieniędzy. Dlatego MBA robią
@Krolik: Wiadomo najlepsi programiści studiowali na Politechnice Pierdziszewskiej, a nie na MiT xD Chyba coś pisałem o nie hiperbolizowaniu?
no, albo po prostu pracujesz w polskiej firmie a nie zagranicznej. Menadżerów wysokiego szczebla-Polaków w zagranicznych firmach raczej nie ma aż tak dużo jak sugerujesz
@KochanekAdmina przecież każdy Twój komentarz to jedno wielkie hiperbolizowanie. Sam już chyba zapomniałeś o co ci chodzi xd
@KochanekAdmina: ale wiesz, że MBA to to samo co studia z administracji?
@Krolik: absolutnie to nie jest to samo bo chociażby networking jest inny (na praktycznie każde studia MBA nie wpuszczają ludzi z ulicy tylko musisz mieć gotowe CV i list motywacyjny), poziom jest inny, grupy, wykładowcy (brak dziadów co to od 60 lat siedzą na uczelni tylko masz ludzi którzy zjedli zęby w globalnych firmach) w ogóle co tu porównywać