Wpis z mikrobloga

Niestety nie udało mi się dzisiaj "wykończyć" ( ( ͡º ͜ʖ͡º) ) mamie tej łazienki, ale jutro do 15:00 mam czas i w końcu trzeba jechać do domu więc od rana zabieram się do dalszej roboty. Udało mi się położyć fugę, wkleić kratkę wentylacyjną i złożyć kilka części kabiny (trza jeszcze wzmocnić ściany, wyregulować drzwi, itd). Na finisz zawołam jutro ;)

#zalesie #remontujzwykopem
M.....8 - Niestety nie udało mi się dzisiaj "wykończyć" ( ( ͡º ͜ʖ͡º) ) mamie tej łazi...

źródło: comment_1666121087cuDuZ4q689mWidgpquVFRt.jpg

Pobierz
  • 40
@poji tata ma wylane na remonty. Nigdy nie nauczył mnie nawet młotka trzymać, a sam do majsterkowania ma dwie lewe ręce i uważa, że skoro pracuje to już nic więcej nie będzie robił. Dzisiaj tylko mama mi pomagała, a ojciec cały dzień gnił w łóżku, bo ma nocki. Mama mimo emerytury nadal pracuje i tylko ona dba o ten dom. Wszystko to robię dla niej, bo na ojca nie ma liczyć.
@GajuPrzegryw ale jak ma dniówki to też śpi po przyjeździe. On nawet wiertarki nigdy sobie nie kupił i ma wylane na remonty. Twierdzi, że tylko on ma najcięższą pracę na całym świecie i już nie musi dbać o dom.
@Matti28: No ja tak samo. Zazwyczaj proszę znajomych albo sąsiada. Wole zajac się swoimi hobby, albo pogrzebać przy aucie. Nie lubię grzebania się w czymś czego nie lubię ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Chyba że po prostu nic mu się nie chce to już inaczej można na to spojrzeć.