Wpis z mikrobloga

Niestety nie udało mi się dzisiaj "wykończyć" ( ( ͡º ͜ʖ͡º) ) mamie tej łazienki, ale jutro do 15:00 mam czas i w końcu trzeba jechać do domu więc od rana zabieram się do dalszej roboty. Udało mi się położyć fugę, wkleić kratkę wentylacyjną i złożyć kilka części kabiny (trza jeszcze wzmocnić ściany, wyregulować drzwi, itd). Na finisz zawołam jutro ;)

#zalesie #remontujzwykopem
M.....8 - Niestety nie udało mi się dzisiaj "wykończyć" ( ( ͡º ͜ʖ͡º) ) mamie tej łazi...

źródło: comment_1666121087cuDuZ4q689mWidgpquVFRt.jpg

Pobierz
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Matti28: wyglada w miare ok, ale wyciagnalnym przedluzacz sieciowy, bo jak ktos zacznie używać prysznica to może dojść do porażenia ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@grand_khavatari chodziło mi o ścianki kabiny, czyli tego szkła hartowanego. Na sucho już przyczepiłem ten trójnik co jest nad szybą, ale jutro muszę zrobić dwa otwory w płytce i je skręcić razem, żeby wszystko stało sztywno ;)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Matti28: jedyne do czego można się przyczepić to że przezroczyste szkło brudzi się łatwiej od matowego, zostają zacieki
  • Odpowiedz
jedyne do czego można się przyczepić to że przezroczyste szkło brudzi się łatwiej od matowego, zostają zacieki

@RZM_4: zależy jaka woda - jak nie jest twarda to nie ma problemu
  • Odpowiedz
@Matti28: Kup jej na święta nową lampę ze współczesnymi żarówkami. Łazienka zyska bardziej niż od tego remontu. Ona tam ma chyba jakąś nędzną świetlówkę.
  • Odpowiedz