Aktywne Wpisy

waro +24

Teuvo +16
nigdy nie nauczę się jeść tymi przeklętymi pałeczkami, to jest niewykonalne w moim przypadku
moje wielkie dłonie goryla uniemożliwiają mi nawet poprawne złapanie tych cholernych pałeczek a co dopiero jakieś sprawne się nimi posługiwanie
dosłownie nie jestem w stanie nawet złapać ich tak jak ludzie pokazują, nawet pomagając sobie drugą ręką, od razu kciuk mi się przekręca paznokciem w stronę mordy i wszystko się rozjeżdża
moje wielkie dłonie goryla uniemożliwiają mi nawet poprawne złapanie tych cholernych pałeczek a co dopiero jakieś sprawne się nimi posługiwanie
dosłownie nie jestem w stanie nawet złapać ich tak jak ludzie pokazują, nawet pomagając sobie drugą ręką, od razu kciuk mi się przekręca paznokciem w stronę mordy i wszystko się rozjeżdża

#pracbaza
źródło: comment_1665990538Q402uMKxjXVv2tveGvGZcP.jpg
Pobierz5000 brutto za dwa najgorsze miesiące do pracy, z nadgodzinami i premią świąteczną. Nawet jak mnie to nie dotyczy to czuje jakby mi ktoś chciał w napluć w twarz.
Skad oni mają wziąć te niskie ceny? Mieliby marżę obniżyć? Czy może z premii chairmanów zabrać?
xD