Aktywne Wpisy

vieniasn +369
sojaki teraz muszą mieć zegarki które mierzą jakość snu i poziom stresu bo jak zegarek nie powie to nie będą wiedzieli czy dziś się akurat wyspali i czy akurat są zestresowani

SunnO +112
Witam,
Przepraszam że tak późno ale co tu się dzisiaj odkitkowywało ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kitku dostało imię i chyba ono zostanie. Jakoś wpadło mi do głowy i wyjść nie może więc została Nelą.
Już wczoraj online zabukowałem na dzisiaj wizytę u weta, która odbyła się o 13:40. Kitek zdrów, uszka brudne i trochę świerzbu ale ogólnie jest git. Ta kulka miłości waży całe 700 deko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wizyta u weta
Przepraszam że tak późno ale co tu się dzisiaj odkitkowywało ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kitku dostało imię i chyba ono zostanie. Jakoś wpadło mi do głowy i wyjść nie może więc została Nelą.
Już wczoraj online zabukowałem na dzisiaj wizytę u weta, która odbyła się o 13:40. Kitek zdrów, uszka brudne i trochę świerzbu ale ogólnie jest git. Ta kulka miłości waży całe 700 deko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wizyta u weta

źródło: comment_1665980142hPAUzLwmr7kep9vNrtSrTV.jpg
Pobierz@Palladyn400: Nie znam się na chomikach. Może gość miał jakiegoś bez czy coś.
https://www.reddit.com/r/4chan/comments/2121yw/anon_works_in_it_both_parts_combined_in_to_one/
@Zgrywus1 @MienciuskiPajonk plotek to jest nic, to sie nazywa "Kebab menu" xd
źródło: comment_1665988494WXof7ScE1Dg1c3a9JQqku3.jpg
Pobierz@Mete: No są - przecież widzisz...
@ReceNaGloweKasztanie: To też chyba gdzieś słyszałem. Jest jeszcze też Hamburger menu - a nawet jeszcze inne.
źródło: comment_1665989802uQPTg0Ttw4vYnBTy0SRIGz.jpg
Pobierz