Wpis z mikrobloga

@Minieri: Ja tak szybko się nie podniecam, że ktoś ma kilka meczów dobrych, pół rundy, czy nawet pół roku. I od razu musi grać w reprezentacji Polski? W moim przekonaniu tak to nie działa.
  • Odpowiedz
@crespo: zawsze mi się wydawalo że w meczach reprezentacji powinni grać Ci co są w najlepszej formie w danym czasie. Na co mamy czekać? Taki Yamal w wieku Oskara zdobywał mistrzostwo Europy. Oskar świetnie się odnalazł w portugalskiej lidze, trener mu zaufał, a on odpowiada dobra gra, bramkami i asysta mi.
  • Odpowiedz
Ja tak szybko się nie podniecam, że ktoś ma kilka meczów dobrych, pół rundy, czy nawet pół roku. I od razu musi grać w reprezentacji Polski? W moim przekonaniu tak to nie działa.

@crespo: w reprezentacji chyba tak właśnie działa. Liczy się kto obecnie jest w formie. Ciężko mówić o zgraniu jak oni i tak bardzo rzadko ze sobą trenują a selekcjonerzy zbyt szybko się zmieniają. Oprócz trzonu złożonego z
  • Odpowiedz
@Fandolores: @Yachu @GeGeGeGe Mój komentarz to jest dosłowny cytat wysrywu selekcjonera reprezentacji polski z 10 marca xD Osobiście uważam, że Janek się wizerunkowo swoimi wypowiedziami w temacie Pietuszewskiego skompromitował. Oby na boisku było lepiej.
  • Odpowiedz
@Ojciec_Makumba: Paradoksalnie Oskar wiecej nam da w ostatnich 30 minutach, gdy zmeczony rywal bedzie musiał sie z nim ścigać, a załączony film pokazuje jak trudne jest to zadanie nawet w 1. połowie meczu

Na miejscu Urbana pogralbym w szachy z Albanią i dał Oskara od 60 minuty. Wtedy jego walory z automatu x 1,5

Awans na MŚ to maraton, nie sprint
  • Odpowiedz
@crespo: Ok. Fakt. Z Oskarem sie skompromitował. Jedyna szasna na wyjście z tego jest po prostu postawienie na tego gościa w meczu
  • Odpowiedz