Wpis z mikrobloga

@SoulShredder: Może też o to, że niektórzy się tatuują by w jakiś sposób ukrywać swoje kompleksy albo żeby się dowartościować. Także zamiast pójść do specjalisty dowartościowują się tatuażami i wtedy dużo ludzi będzie zwracać na nich uwagę, a oni będą w lepszym nastroju.
  • Odpowiedz
@knur3000: o nieee, ktoś jest inny i robi sobie tatuaże, muszę znaleźć powód dlaczego on to robi a ja nie: picrel

Jedni dowartościowują się tatuażami, inni robią bo im się podobają a jeszcze inni dowartościowują się komentarzami w internecie i niczym filozof siedzący na kamieniu rozmyślają dlaczego tatuujący się tatuują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@pekas: dokładnie. Tak samo ludzie farbujący sobie włosy, albo noszący ciekawe fryzury. Albo ludzie którzy się nietypowo ubierają. Albo ludzie którzy dbają o sylwetkę. W ogóle wszyscy którzy robią coś żeby fajnie wyglądać mają kompleksy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tylko mireczki bez tatuaży, obcięte na jeża w jeansach i koszuli w kratę są NORMALNI ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@knur3000: Widzisz. Jedni dowartościowują się tatuażami, a inni s-----------i wysrywami na wykop.pl - portalu dla s--------n XD

No nie wiem.kto bardziej potrzebuje terapii ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@lucidwires: Nie ma to jak porównywać ludzi którzy się oszpecają i szkodzą swojej skórze do dbających o swoją sylwetkę. Niezły fikoł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
że niektórzy się tatuują by w jakiś sposób ukrywać swoje kompleksy albo żeby się dowartościować.

@pekas: dokładnie, taki David Beckham wytatuował się od góry do dołu, bo miał za mało atencji i musiał się dowartościować, bo był słabym piłkarzem. Tak było.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@lucidwires: w punkt, każda osoba chcąca się wyróżnić na tle innych niemo krzyczy patrzcie na mnie, jestem wartościowy. Nadrabianie braków w osobowości zewnętrznymi fasadami. A w głowach pustki i niepewność, niepewność, niepewność....
  • Odpowiedz