Aktywne Wpisy
Smarek37 +4
Van-der-Ledre +91
Tak, to jest ta pora, to sobotni wieczór, czas, w którym my, męczennicy, cierpiętnicy ze świętego tagu jednoczymy się pod symboliczną listą. Jak zwykle, zasady są jasne, jesteś, zapisz się.
#przegryw
#przegryw
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#antynatalizm
Ja jedynie skrytykowałem treść screena, mam takie prawo i nie muszę napisać czego oczekuję zamiast. Jeżeli chcesz żebym to napisał to możesz mnie o to poprosić, a nie sugerować, że chcę 4 mieszkania, 2 domy i firmę
No i zajebiście. Zapomniałeś dodać, że czas poświęcony dziecku na zabawy, wyjścia, dowóz na zajęcia. Zapomniałeś porównać z tym co otrzymały dzieci w domach dziecka, jesteś pewien, że dokładnie tyle samo i nie mają czego zazdrościć. No i może pokaż jakiś wzór zajmowania się dzieckiem, ile dzieci odchowaleś, jakieś pro tipy?
@kels: jaka roszczeniowość? xD bo jako młodzi dorośli zdajemy sobie sprawę z tego, że mieloniak na obiad i pół pokoju dzielonego z bratem albo starymi, to jest #!$%@?, a nie warunki do wychowania dziecka? xD
albo to, że rodzice są od tego, żeby dziecko wychować, wspierać w trudnych momentach, chwalić za osiągnięte sukcesy albo nauczyć go regularności w tym co robi? xD bo jedyną regularność
@good: co takiego napisałem konkretnie?
- wstaw posta, w którym z ironią odnosisz się do innego posta
- nie uargumentuj w żaden sposób dlaczego uważasz, że ktoś nie ma racji
- profit?
@kels: no tak, wymaganie czegokolwiek ponad to co rodzic musi zapewnić dziecku żeby nie trafić do pierdla to roszczeniowość xD
@P35YM1574: fix'd.