Wpis z mikrobloga

• 511
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 198
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@KaiserBrotchen: Aha no i wybierajac pc-ta i tak musisz kupic maca i zaplacic zeby robic komercyjne apki na osx i mac.

I to ora wszystkie kocopoły o dostępności aplikacji w appstorze xd
  • Odpowiedz
I to ora wszystkie kocopoły o dostępności aplikacji w appstorze

@wwkbt: Ale tez orze kocopoly ze dla programisty najlepszy jest windows. Nie jest najlepszy bo nie zrobisz na nim oprogramowania dla osx i i tak bedziesz musial kupic maca.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Moisze Ale użytkowników aplikacji jest więcej niz programistow tychże, to ja 2 miesiace temu sie w--------m jak nie moglem w appstorze znalezc oficjalnej apki dostawcy uslug, ktory jak wielu innych ma wywalone całkiem słusznie z resztą żeby ponosić dodatkowe koszty programowania jakiś niszowych platform. Z sytuacja niedostępności apek na iosa spotykam się bardzo, bardzo czesto
  • Odpowiedz
Ale użytkowników aplikacji jest więcej niz programistow tychże, to ja 2 miesiace temu sie w--------m jak nie moglem w appstorze znalezc oficjalnej apki dostawcy uslug, ktory jak wielu innych ma wywalone całkiem słusznie z resztą żeby ponosić dodatkowe koszty programowania jakiś niszowych platform. Z sytuacja niedostępności apek na iosa spotykam się bardzo, bardzo czesto

@wwkbt: A ja zwyczajnie nie jestem czlowiekiem ktory do wcisniecia jednego przycisku potrzebuje instalowac apke jak
  • Odpowiedz
@wwkbt: Śmieszny wysryw xd
To samo mógłbym napisać o czymkolwiek

Ważne żeby dobrać odpowiednie narzędzia do swojej pracy - widocznie słaby wywiad

Mi do webdevu idealnie się sprawdza MacBook i IOS, po 20 latach siedzenia na windowsie jest to spory upgrade - zwłaszcza z baterią która potrafi wytrzymać solidny dzień pracy albo
  • Odpowiedz
miał akutalizacje

@Ka4az: Miarki? Mam iPhony od czasów 3GSa, ale nie podniecałbym się tak tymi aktualizacjami
3GS dostał w aktualizacji obsługę MMSów - to było coś
Teraz z nowości to obsługa tapet na zablokowanym ekranie - szał
  • Odpowiedz
@wwkbt: Ostatnio pierwszy raz kupiłem iPhona i masz bardzo dużo racji, coś tu co chwilę nie gra, głupie rzeczy wkurzaja... Dlaczego na przykład nie mogę przykleić sobie ikon jak człowiek tylko wszystko się reorganizuje? Dlaczego możliwy jest tylko jeden słuszny układ klawiszy Apple i nawet inne klawiatury go muszą mieć, dlaczego nie mogę mieć przycisku cofania? Te rzeczy można mnożyć. Ogólnie ciekawy telefon, super zdjęcia, dobre wykonanie, szpan, ale niewiele
  • Odpowiedz