Wpis z mikrobloga

• 511
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 198
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wwkbt: miałem od 2011 do 2017 iPhone z małymi dodatkami androida jako służbowy. Od 2017 sam android i od miesiąca 13 Pro Max jako służbowy.

Dawniej iOS był szybki, przejrzysty i dawał wszystko czego android nie miał. W międzyczasie android na tyle dorósł, że dogonił iOS, a nawet jest lepszy w niektórych wersjach (oneUI Samsunga jest sztos). Teraz wróciłem do iOS na slużbowym i Apple ten system zepsuło po całości.
  • Odpowiedz
@Artrix: na ipadzie są darmowe apki ¯\_(ツ)_/¯ no ale to trzeba znać słowo kalkulator po angielsku, żeby poszukać. Mucho trudne, niemożliwe.
  • Odpowiedz
@Jcdx: Ale co z tego że są w AppStore? Standardem stało się to że podstawowe narzędzia są w urządzeniu, a nie że muszę zastanawiać się którą wybrać i wybrać przypadkiem takiej z subskrypcją bo w Apple nikomu nie chce się siedzieć nad designem kalkulatora na większy ekran? Cud że na Plus i Max jest kalkulator, nie wiem jak im się udało go zaprojektować na tak potężne ekrany XD
  • Odpowiedz
Płatny kalkulator XD

@LodowkaWskazowka: Chciałem po tym przestać czytać dalej, ale dałem mu szanse. Po płatnym kalkulatorze wiem ze on iPhone widział tylko na forum androidziarzy w dziale hejtujemy iOS
  • Odpowiedz
@orzeszkowydidi: No super deal, kombinować ,kupować przez VPNa, szukać osób do podziału xD

A Ja instaluje Yt Vanced i nie dość że nie mam reklam to jeszcze, mam dislike włączone oraz sponsor blocka :)

@niebadzogrem: A ja opłacam premium i nie mam reklam na żadnym z urządzeń, w tym np na TV znajomych czy rodziców gdy sobie castuje z tel ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz