Wpis z mikrobloga

• 511
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 198
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1010
Jak po 6 latach nie umiesz obsługiwać ios to ja współczuję wszystkim naokoło ciebie. Pewnie do 18 matka ci dupe podcierala
  • Odpowiedz
@wwkbt: Może godzinę zajęło mi zaznajomienie się z iOS po pewnie 15 latach z Androidem. Wszystko tak intuicyjne ze szkoda gadać.
  • Odpowiedz
@wwkbt: ilość aplikacji w appstore jest śmiesznie mała? xD Aplikacje wyglądają gorzej niż te na Android? xDD Ekosystem na sens tylko gdy inni mają taki sprzęt? xDDD
Co ja czytom ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie wiem też co ma wychowanie na Windows do systemów mobilnych ale ok.
  • Odpowiedz
via Android
  • 13
@L3gion tak, jeśli potrzebujesz użyć telefonu do czegoś więcej niż tiktok to aplikacji jest za mało. Na andku jest mnóstwo opensource, wielu deweloperów nie tworzy wgl nic pod ios
  • Odpowiedz
via Android
  • 32
@HIMARS nie każdy jest niewolnikiem. Niektórzy o 8 rano mogą na przykład siedzieć na lotnisku i wydawać whatsappem dyspozycje ludziom, którym się mniej w życiu poszczęściło lub są mniej zaradni, bądź pisać takie właśnie wysrywy na wykopie
  • Odpowiedz
@wwkbt: Podaj konkretne przykłady a nie "ołpen sołrse". Ja jeszcze nie znalazłem czegoś czego by mi brakowało. Mam pakiet Microsoftu do pracy (Teams, OneDrive itd), mam apki od smart home (Hue, Sonos, HA, Plex), mam i open source (Firefox, Bitwarden, Proton).
Jak kogoś jara np tryb desktop w telefonie albo terminale i zarządzanie plikami to spoko. Ale większość ludzi tego nie robi.
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@L3gion podam przykład tak z pamieci pierwszy lepszy SkyDemon do latania samolotami, różne trackery GPS, moje programy księgowe, system flotowy, oraz całkiem sporo branżowych apek i usług.
  • Odpowiedz