Wpis z mikrobloga

• 511
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 198
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cienki137: Ludzie to kumają tylko problem w tym że skoro nawet najgłupsza influencerka bierze do łapy ajfona i go obsługuje z zerową konfiguracją... To to chyba nie jest aż tak trudne? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
nie każdy jest niewolnikiem. Niektórzy o 8 rano mogą na przykład siedzieć na lotnisku i wydawać whatsappem dyspozycje ludziom, którym się mniej w życiu poszczęściło lub są mniej zaradni,

@wwkbt: odważne słowa jak na kogoś kogo przerasta obsługa telefonu xD
  • Odpowiedz
@wwkbt: iOS jest dla HRów, studenciaków w Starbucksie i ludzi, którzy mają zerowe pojęcie techniczne, a telefonu używają do rozmów, zdjęć i instagrama. Wtedy iPhone prawdopodobnie sprawdza się cudownie, lepiej od Andka.

Ale zrobić w nim cokolwiek więcej? Tragedia.

@cyberchosnek: Moje ulubione generalizacje ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wiesz że ludzie techniczni prywatnie najczęściej używają właśnie rzeczy prostych bo nie chce im się po pracy
  • Odpowiedz
UWAGA SKORO NIE POTRAFISZ SIE PRZYZWYCZAIC DO IOSA TO WIELE O TOBIE SWIADCZY !!!!111!!!!

@wwkbt: Jesteś pięknym przykładem "mam wielce alternatywną opinię lecz jest tak delikatna, że jakakolwiek jej krytyka będzie mi siedzieć w głowie przez najbliższy miesiąc"
  • Odpowiedz
@L3gion: a przy czym w Androidzie musisz się p-------ć i kombinować? XD System jest prosty, jak chcesz coś więcej to proszę bardzo, ale jak nie to też git.

Wiesz że ludzie techniczni prywatnie najczęściej używają właśnie rzeczy prostych bo nie chce im się po pracy p-------ć i kombinować?

IDZD? Daj jakieś statystyki. U mnie w pionie żadnego iOSa, a wszyscy techniczni ( ͡° ͜ʖ ͡°) jak
  • Odpowiedz
Jak tam sot 3h? Starczy? Dla mnie to główny powód dla którego porzuciłem serie S od galaxy. iPhone trzyma mi 2x dłużej na jednym ładowaniu. Dla kogoś kto dość dużo używa telefon to gamechanger.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@L3gion

43 sek. via iOS

Jesteś ewidentnym kretynem

iphoniarz się zesrał i wyzywa ludzi od kretynow bo ktoś skrytykował UWAGA SYSTEM OPERACYJNY IOS
  • Odpowiedz