@posepny1: czyli mamy kolejną fazę spadków, bo do niedawna jedynym pomysłem były darmowe miejsca parkingowe i inne gadżety. Teraz już są oficjalne spadki cenników, a 4Q dopiero się zaczął.
@mickpl: no w pewnym sensie piekne, pycha kroczy przed upadkiem, ze tak powiem. Z drugiej strony ciezkie czasy ida nie tylko dla deweloperow, ale przede wszystkim dla szarych ludzi.
@CaptainSparrow: stary, gdzie ja tu pisze o spadkach? artykul wrzucilem a wnioski kazdy wyciagnie sobie sam ale widze nie pierwszy raz juz mnie atakujesz o te spadki wiec poswiecilem Ci pare minut i sprawdzilem kilka Twoich wypowiedzi z ostatniego czasu:
Spadkowce wam załatwili i teraz na pewno już będą spadki
Czytam te Wasze posty od dłuższego czasu, czekam na spadki i jakoś nie nadchodzą.
@posepny1: a gdzie ja pisze, ze Ty piszesz o spadkach. ( ͡°͜ʖ͡)? Bawi mnie to bajanie. A osobiscie jestem zly, bo w to uwierzylem i stracilem worek hajsu na tym zakladzie z rynkiem.(-‸ლ)
@CaptainSparrow: wiem, wiem zaliles sie juz ze im uwierzyles i za pozno kupiles. A teraz widze probujesz sie odegrac ciagle o tym piszac jak dziecko ktoremu ktos kiedys zabral lizaka
@posepny1: moja mala misja, ostrzec imnych zeby nie popelniali mojego bledu. ( ͡°͜ʖ͡°) ja z tego wyszedlem bo mialem szczescie. Nie wszyscy je maja i moga byc pozniej skazani na wieczny wynajem.
@posepny1: dlaczego usunales moj komentarz? Nie zgadza sie z Twoja narracja ? Zycze serio powodzenia w zakupie. Zebys nie zalowal ze nie kupiles.( ͡°͜ʖ͡°)
@CaptainSparrow: usunalem bo staram sie unikac kontaktow z tak zaburzonymi osobami a kolejnym komentarzem tylko potwierdzasz ze mialem racje. A mieszkanie juz kupilem w tym roku zeby uniknac dochodowego jesli Cie to tak interesuje
@posepny1: mieszkanie 60m2 w wawie po 12k za m2. Nawet rabat typu garaż i komórka gratis nie robi różnicy bo mieszkanie dalej w cenie 720k jest poza zasięgiem zdecydowanej większości. Ile taki deweloper musi zejść z ceny żeby ludzie mogli kupić taki lokal za kredyt... Zostaje tylko klient gotówkowy
https://businessinsider.com.pl/gospodarka/deweloperzy-obnizaja-ceny-mieszkan-w-wiekszosci-miast-za-duzo-pustostanow/q0ldjcb?utm_source=tw_bi&utm_medium=social&utm_campaign=onetsg_fb
#nieruchomosci #mieszkanie #kredythipoteczny no i modne ostatnio #pustostany
źródło: comment_1665328343c6UdKqlDZGUZ1lRQhTkAGo.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu