Aktywne Wpisy
Lolenson1888 +667
Halabanacha +30
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Skopiuj link
Skopiuj linkTa treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wykop.pl
Źle na to patrzysz, w pracy tyle ile masz w umowie (pwn 8h) rób jako tako i #!$%@? a w miedzyczasie szukaj innejpracy
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Ja bym szukał nowej pracy, a jak nie uda się do końca umowy to przedłużył i dalej szukał xd
@CalibraTeam: TYPOWY POLAK XDDDDDDDDD
@CalibraTeam: tu juz jest problem, nie powinno byc w firmie ani jeden osoby, ktorej nie da sie zastapic
@bb89: słuchaj, jeśli przyznam że JA się nie wyrobię to oni uznają że problem leży we mnie. Jeśli coś takiego napiszę to mnie zwolnią i zostanę bez pracy. Fajnie komuś, kto ma fajną pracę pisać porady z których sam nie
@wetorek2: haha, a w tej mojej obecnej firmie narzekają managerowie że chcieliby aby wszyscy z biura pracowali a nie jak teraz 50/50
@bzyku95: jak kiedyś walczyłem o swoje to Janusze w robocie mówiły że jestem roszczeniowy. Całe życie wysł#!$%@? że mam się cieszyć z tego co mam i ważne że jest robota. Razem ze mną przyjęli jednego gościa co siedzi za friko wieczorami i mu to nie przeszkadza... I weź pracuj z takimi
@thron1115: ale pracy 100% zdalnej już mnóstwo nie jest. W tej firmie nawet próbują usunąć formę 50/50 i pracować z biura codziennie
@bastianek321: no haha śmieszne, takie są stawki poza wykopem
@dziacha: widzę, że na wykopie jesteś prawie tak samo długo jak ja (ponad 13 lat) - jak możesz brutusie pisać że to pasta (╯︵╰,)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Aha, czyli przez miesiąc będziesz czyimś niewolnikiem. Fajny z Ciebie gość. Jak już nie przedłużysz umowy to wbijaj do mnie. Niewolnika na miesiąc przyjmę.
Na jakiej w ogóle podstawie mieliby Cię #!$%@?ć? Za brak chęci na robienie nadgodzin za darmo?