Wpis z mikrobloga

@prostymysliciel: BMW to stan umysłu. A odnośnie wartości auta - to pierwsza generacja X6 z jak widać już zmatowiałymi światłami tylnymi (więc raczej początek produkcji, niż jej koniec). Reasumując kilkunastoletnie BMW... czego się spodziewasz po właścicielu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jest jeszcze opcja na usprawiedliwienie... jak parkował to dopasował się do innych stojących, gdy Ci odjechali, pozostali parkowali już równo. Czasem się zdarza.
  • Odpowiedz
@prostymysliciel: Oczywiście to nie tłumaczy takiego zachowania ale ludzie obijają auta czy to po złości czy to mając wszystko w dupie, sam kilka razy miałem smutną niespodziankę znaleźć wgniotke na drzwiach (raz nawet zdarzyło mi się robić o to awanturę kiedy kobieta wchodząc do auta zauważyła że nie może wygodnie wejść ( auta były zaparkowane prawidłowo) specjalnie otworzyła drzwi tak by uderzyć o moje auto.(akurat podchodziłem od tyłu i nie
  • Odpowiedz
@prostymysliciel: Auto było zaparkowane idealnie bo pamiętam że jej argumentem było to że nie może wejść wygodnie do auta. Wiem że powinna zapłacić ale w swojej głupocie miała tyle szczęścia że trafiła prosto w taki czarny mały pas syntetycznego materiału na dzwiach (e46) i pomimo sporej sily uderzenia nie zostal na tym widoczny ślad. Niestety skonczylo sie tylko na sporej awanturze
  • Odpowiedz