Wpis z mikrobloga

Wytłumaczycie mi jaki tutaj jest #wygryw?

Najprawdopodobniej 27-letni prawik znalazł sobie laske i już rok później ślub i bombelki - jasno to wskazuje, że laska sama ma już okolice 30 roku życia, bo tempo jest nieziemskie. Każdy rozsądny facet po pierwsze - zastanowi się 5 razy zanim weźmie ślub w matriarchalnej polsce a po drugie, jeżeli jest rozważny i rozsądny to weźmie ślub po 4-5 latach, ponieważ pierwsze 2-3 lata to klapki na oczach i zaślepieniem r00chaniem, większość związków rozpada się po 2 latach gdy kończą się motyle.

Moim zdaniem to jest bardzo smutny los. Facet nawet nie zaznał etapu wyszalenia się, tylko od razu władował się w obowiązki i bankomat. A ludzie mu piszą, że wygrał życie i będzie szczęśliwy.

#redpill #blackpill #tinder #badoo #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #rozwojosobisty #rozwojosobistyznormikami #bluepilll #normictwo #pua #cope #tfwnogf #wychodzimyzprzegrywu #logikarozowychpaskow #julka #rozowepaski
P.....c - Wytłumaczycie mi jaki tutaj jest #wygryw?

Najprawdopodobniej 27-letni pr...

źródło: comment_1665054843LJlNJ9Q37OqfZ7bwr1VCjS.jpg

Pobierz
  • 59
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pozytywny_gosc: Bo tutaj siedzą same przegrywy które nie dotknęło kobiety myślą,że jak ktoś ma żonę albo dziewczynę to wygrał życie c---a prawda dopiero się zaczyna hardkor w związku jeszcze jak się dziecko pojawi to już wogole no,ale jak ktoś nie macał nigdy to co on może wiedzieć o życiu partnerskim
  • Odpowiedz
@NoMoreTearsJustSmile:

The average relationship lasts for 2 years and 9 months before coming to an end.

Social media plays an important role in the demise of relationships.

The younger the couple, the shorter the relationship – teenagers don’t tend to form lasting relationships.

UK youths tend to fall in love for the first time at 18, the same age as experiencing their
  • Odpowiedz
@Pozytywny_gosc: Awansował na normika po prostu. Wszyscy zadowoleni. Państwo, rodzice, julka, jej rodzice. Chłop wypełnił swoje przeznaczenie. Teraz czuje się potrzebnym trybikiem w maszynie społeczeństwa.
  • Odpowiedz
@Pozytywny_gosc: A kim Ty jesteś, że uważasz, że masz prawo go oceniać i recenzować jego wybory? :)

A średnia w takich badaniach jak podajesz jest moim zdaniem poznawczo słaba, lepsza byłaby tu mediana. Bo jak ja rozstałem się po 22 latach, ty po roku, to średnio nasze związki trwały 11,5 roku.
  • Odpowiedz
@Pozytywny_gosc: większość wykopu jest zbluepillowana i takie sojaki jeszcze mu przyklaskują xD pamiętam jak jeden sojarz który po roku znajomości z jaką babą kupił jej nowy samochód z salonu i jeszcze się tym chwalił na wykopie a inni mu przyklaskiwali, to dopiero jest przegryw i oczy zalepione spermą
  • Odpowiedz