Aktywne Wpisy

elektryczny_mariusz +425
#rozdajo #wykop #rocznica #mirkoloteria
ktoby to pomyślał że 10 lat tak szybko zleci
byłem wtedy studentem swoich pierwszych studiów (a do dzisiaj mam już 3 dyplomy), miałem fajną dziewczynę, na wykopie rządził korwe, ironiczne kuce i wolny rynek
w ogóle inne miejsce
w
ktoby to pomyślał że 10 lat tak szybko zleci
byłem wtedy studentem swoich pierwszych studiów (a do dzisiaj mam już 3 dyplomy), miałem fajną dziewczynę, na wykopie rządził korwe, ironiczne kuce i wolny rynek
w ogóle inne miejsce
w
źródło: Zrzut ekranu 2024-12-15 152549
Pobierz
Jaadammm +70
źródło: FB_IMG_1734269855136
Pobierz

Najprawdopodobniej 27-letni prawik znalazł sobie laske i już rok później ślub i bombelki - jasno to wskazuje, że laska sama ma już okolice 30 roku życia, bo tempo jest nieziemskie. Każdy rozsądny facet po pierwsze - zastanowi się 5 razy zanim weźmie ślub w matriarchalnej polsce a po drugie, jeżeli jest rozważny i rozsądny to weźmie ślub po 4-5 latach, ponieważ pierwsze 2-3 lata to klapki na oczach i zaślepieniem r00chaniem, większość związków rozpada się po 2 latach gdy kończą się motyle.
Moim zdaniem to jest bardzo smutny los. Facet nawet nie zaznał etapu wyszalenia się, tylko od razu władował się w obowiązki i bankomat. A ludzie mu piszą, że wygrał życie i będzie szczęśliwy.
#redpill #blackpill #tinder #badoo #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #rozwojosobisty #rozwojosobistyznormikami #bluepilll #normictwo #pua #cope #tfwnogf #wychodzimyzprzegrywu #logikarozowychpaskow #julka #rozowepaski
źródło: comment_1665054843LJlNJ9Q37OqfZ7bwr1VCjS.jpg
PobierzŹródło?
"No stary mówię Ci" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Troche mi szkoda goscia xD
Jak mozna w takim tempie poznac dobrze kobiete i jej nawyki i jeszcze zadecydowac o swojej przyszlosci planujac slub xD
pomyliłem się, 2 lata i 9 miesiecy
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
A średnia w takich badaniach jak podajesz jest moim zdaniem poznawczo słaba, lepsza byłaby tu mediana. Bo jak ja rozstałem się po 22 latach, ty po roku, to średnio nasze związki trwały 11,5 roku.
@Zakretka21: czuć się, a być, to są dwie różne sprawy
@NoMoreTearsJustSmile: https://www.papilot.pl/zwiazki/milosc/22570/ile-w-dzisiejszych-czasach-trwa-statystyczny-zwiazek
wielka brytania
Tylko później jak przyjdzie rozwód (a przyjdzie tak na 40-50%) to będzie lipa lipa
Ale nie Tobie oceniać chłopaka, którego nawet nie znasz
@NoMoreTearsJustSmile: dlaczego tak agresywnie?
Starasz się zdeprecjonować oponenta. Mówił Ci ktoś, że masz problem z komunikacją?
@NoMoreTearsJustSmile: a dlaczego nie?
Bo nie można, bo nie wypada?