Aktywne Wpisy

Lobotomy_Enthusiast +222

mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Planuję zakup mieszkania - około 60 m2, 3 pokoje, z miejscem parkingowym w garażu podziemnym. Rozważam dwie lokalizacje: Białystok (gdzie mieszkam obecnie) oraz Warszawę (lub okolice).
W Warszawie nigdy nie mieszkałem na dłużej, ale zwykle bywam tam kilka razy w ciągu roku. Na podstawie tych krótkich pobytów mogę stwierdzić, że podoba mi się w stolicy. Miasto wydaje się ciekawe, oferuje wiele możliwości spędzania wolnego czasu, wiele ciekawych wydarzeń kulturalnych,
Planuję zakup mieszkania - około 60 m2, 3 pokoje, z miejscem parkingowym w garażu podziemnym. Rozważam dwie lokalizacje: Białystok (gdzie mieszkam obecnie) oraz Warszawę (lub okolice).
W Warszawie nigdy nie mieszkałem na dłużej, ale zwykle bywam tam kilka razy w ciągu roku. Na podstawie tych krótkich pobytów mogę stwierdzić, że podoba mi się w stolicy. Miasto wydaje się ciekawe, oferuje wiele możliwości spędzania wolnego czasu, wiele ciekawych wydarzeń kulturalnych,
Czy warto za wszelką cenę pchać się do Warszawy?
- Tak 18.8% (37)
- Nie 65.0% (128)
- Ciężko powiedzieć/To zależy 16.2% (32)
ktoby to pomyślał że 10 lat tak szybko zleci
byłem wtedy studentem swoich pierwszych studiów (a do dzisiaj mam już 3 dyplomy), miałem fajną dziewczynę, na wykopie rządził korwe, ironiczne kuce i wolny rynek
w ogóle inne miejsce
w związku z tem rozdam 2 osobom pulsującym tenże wpis - każdej kartę po 50 zł paysafecard (bez zielonek)
losowanie przez mikroloterje o północy
źródło: Zrzut ekranu 2024-12-15 152549
PobierzWygrywa: Losowy plus
Data zakończenia: 16 grudnia 2024 - 00:00
Liczba zwycięzców: 2
Komentarz usunięty przez autora
@13sierpnia zapamiętam
Pamiętam czasy jak wybrałem się z wykopkami na koła na dolinę trzech stawów i później after party na witosa. Ciekawe czy jeszcze mają konto tutaj.
Żyjecie jeszcze chłopaki? #katowice #witos
źródło: temp_file4859283120285587727
Pobierzpewno ma chłopa już i bachory i komu innemu zatruwa życie