Aktywne Wpisy
xEm +5
Siema Mirki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dotąd ubierałem się w zwykłych sieciówkach, bo miałem #!$%@? na loga i marki. Ale kurde, te ciuchy to jakaś straszna padaka i denerwuje mnie wyrzucanie np. T shirtow po 4 praniach bo wyglądają jak guano. Zresztą ciuchy z sieciówki (h&m, zara) wyglądają już znacznie gorzej po pierwszym praniu...
Teraz myślę, żeby ogarnąć coś lepszego. Co sądzicie o takich markach jak Tommy Hilfiger czy Ralph Lauren, Calvin Klein itp? Czy te droższe ciuchy faktycznie są lepszej jakości, czy to tylko przepłacanie za znaczek?
Dajcie znać, jak to wygląda u Was. Macie jakieś sprawdzone marki, gdzie płacisz więcej, ale masz pewność, że ciuch nie rozpadnie się po drugim praniu i że utrzyma się kolor? A może znacie jakieś mniej znane,
Teraz myślę, żeby ogarnąć coś lepszego. Co sądzicie o takich markach jak Tommy Hilfiger czy Ralph Lauren, Calvin Klein itp? Czy te droższe ciuchy faktycznie są lepszej jakości, czy to tylko przepłacanie za znaczek?
Dajcie znać, jak to wygląda u Was. Macie jakieś sprawdzone marki, gdzie płacisz więcej, ale masz pewność, że ciuch nie rozpadnie się po drugim praniu i że utrzyma się kolor? A może znacie jakieś mniej znane,

Mega_Smieszek +80
źródło: temp_file4473753122439212613
Pobierz

Najprawdopodobniej 27-letni prawik znalazł sobie laske i już rok później ślub i bombelki - jasno to wskazuje, że laska sama ma już okolice 30 roku życia, bo tempo jest nieziemskie. Każdy rozsądny facet po pierwsze - zastanowi się 5 razy zanim weźmie ślub w matriarchalnej polsce a po drugie, jeżeli jest rozważny i rozsądny to weźmie ślub po 4-5 latach, ponieważ pierwsze 2-3 lata to klapki na oczach i zaślepieniem r00chaniem, większość związków rozpada się po 2 latach gdy kończą się motyle.
Moim zdaniem to jest bardzo smutny los. Facet nawet nie zaznał etapu wyszalenia się, tylko od razu władował się w obowiązki i bankomat. A ludzie mu piszą, że wygrał życie i będzie szczęśliwy.
#redpill #blackpill #tinder #badoo #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #rozwojosobisty #rozwojosobistyznormikami #bluepilll #normictwo #pua #cope #tfwnogf #wychodzimyzprzegrywu #logikarozowychpaskow #julka #rozowepaski
źródło: comment_1665054843LJlNJ9Q37OqfZ7bwr1VCjS.jpg
Pobierz@Cesc: dokładnie! To jest najlepsze co kobieta może dać. Wspólne aktywności, góry, morze, podróże, spotkania ze znajomymi, koncerty. Dosłownie masz jakieś marzenie to jedziesz i je spełniasz z laską u boku - nikt na ciebie patrzy na nienormalnego (pojedź sam gdziekolwiek to wszyscy mają cię za
@czuczupikczu: ale masz bluepillowe zapalenie mózgu. Ty jako facet masz czas do 40, sam gdybym mógł mieć kobietę to wolałbym mieć dziecko właśnie w okolicy 40, żeby móc przekazać dziecku jakieś wartości i dobra materialne, jako że spoko zarabiam to do 40 powinienem spłacić na luzie kredyt i wtedy cała kasa leci pół na pół emerytura/gówniak, mógłym nawet pracować mniej i wiecej czasu spędzać z dzieckiem.
Jako rodzic drzemie na tobie ODPOWIEDZIALNOŚĆ, a branie ślubu po roku jest skrajnie NIEODPOWIEDZIALNE. To problem kobiet, nie nasz, że mają ograniczone okienko czasowe. Mogły nie skakać w młodości po chadach tylko przygotowywać się do roli matki
I tu nie chodzi o bluepilowe zapalenie mozgu. Jak kobieta jest spoko to czemu mam za nia nie wychodzic przy 30? Uwazasz, ze az tak sie zmienisz do czterdziestki czy wmawiasz sobie takie banialuki? Jak byles glabem za mlodu to i glabem bedziesz jako starszy facet, tylko wiek tu sie zmieni i dalej nic nie bedziesz w stanie przekazac moze oprocz jadu, bo Ci zycie nie pyklo.
Moze uwazam, ze fajniej byc mlodszym ojcem, jak dziecko ma 15 lat to lepiej byc 40sto latkiem jak 55 latkiem, ktory juz ma wieksza bariere do dziecka, mozesz nie miec sily
- skończyć szkołę
- znalezc babsztyla
- zaręczyć sie
- wziac slub
-
@czuczupikczu: ale #!$%@?, ja z roku na rok widze, że wiem coraz lepiej. Może ty prostu nic nie robisz ze sobą, dlatego nic sie u ciebie nie zmienia
@czuczupikczu: nauczyć dziekco jak sobie radzić
@czuczupikczu: jakbym słyszał swoich starych, którzy finalnie NIC mi nie zaoferowali w dzieciństwie, tylko dali komputer a potem darli morde, że nie mam znajomych ani dziewczyny. Ale jak to pikachu face...
Lekcja pływania, grania na instrumencie, języka to dla dziecka 1 godzina dziennie 2-3 razy w tygodniu, no rzeczywiście dziecko nie będzie miało na nic czasu tylko #!$%@?ło od świtu do
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_1665081756Wh8QjzjahHP7Gk3NGO4u7T.jpg
PobierzCo do wychowania dzieci, nie chodzi mi o fakt, ze nie chce by moje dziecko nie bylo kims, bo oczywiscie, ze chce mu dac dobre wzorce, wpoic dobre nawyki i dac mu szanse, zeby posmakowal roznych hobby/rozrywek i mam swiadomosc, ze na to trzeba hajs. Jako 30sto latek mam wiekszy hajs niz Twoje gorne widelki a sa mlodsi, ktorzy maja duzo duzo wiecej, ale pamietaj nie kazda rodzina potrzebuje 20k budzetu rodzinnego.
I znowu oceniles mnie blednie, bo akurat ja chce miec dziecko jak ogarne duze mieszkanie i bede wiedzial, ze moj budzet pozwoli na cos wiecej jak tylko zycie do pierwszego tj. wakacje, dodaktowe zajecia dla dziecka i zycie na troche lepsszej stopie jak przecietna. A i katolikiem nie jestem
@czuczupikczu: to ty jesteś naiwny, że statystyki cię nie dotyczą. 44% związków kończy się rozwodami, a 53% osób w związkach zdradza.
Jeśli uważasz, że ciebie akurat statystyki nie dotyczą to ty tu jesteś naiwny. Ludzie są w większości
I to nie ja sobie wymyśliłem, tylko wszystko jest zbadane przez ludzi, którzy się znają i ja tylko tą wiedze rozszerzam dalej i uświadamiam, że ludzie
Komentarz usunięty przez autora Wpisu