Wpis z mikrobloga

Wytłumaczycie mi jaki tutaj jest #wygryw?

Najprawdopodobniej 27-letni prawik znalazł sobie laske i już rok później ślub i bombelki - jasno to wskazuje, że laska sama ma już okolice 30 roku życia, bo tempo jest nieziemskie. Każdy rozsądny facet po pierwsze - zastanowi się 5 razy zanim weźmie ślub w matriarchalnej polsce a po drugie, jeżeli jest rozważny i rozsądny to weźmie ślub po 4-5 latach, ponieważ pierwsze 2-3 lata to klapki na oczach i zaślepieniem r00chaniem, większość związków rozpada się po 2 latach gdy kończą się motyle.

Moim zdaniem to jest bardzo smutny los. Facet nawet nie zaznał etapu wyszalenia się, tylko od razu władował się w obowiązki i bankomat. A ludzie mu piszą, że wygrał życie i będzie szczęśliwy.

#redpill #blackpill #tinder #badoo #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #rozwojosobisty #rozwojosobistyznormikami #bluepilll #normictwo #pua #cope #tfwnogf #wychodzimyzprzegrywu #logikarozowychpaskow #julka #rozowepaski
P.....c - Wytłumaczycie mi jaki tutaj jest #wygryw?

Najprawdopodobniej 27-letni pr...

źródło: comment_1665054843LJlNJ9Q37OqfZ7bwr1VCjS.jpg

Pobierz
  • 59
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pozytywny_gosc: Zrozum wreszcie, że dla większości facetów ślub i dzieci to szczyt marzeń życiowych.

Też tego nie rozumiem, ale tak jest.

A jeśli jest to osoba, która nie lubiła siebie jako samotnego mężczyzny, nie ma innych celów w życiu, nie ma znajomych itd., a do tego jeszcze słaba psychikę, to taki los i tak jest lepszy od żywota 99 proc. osób z wiadomego tagu.
  • Odpowiedz
chodzi o względnie permanentne szczęście

@Zakretka21: jak menel chodzi n------y pół życia, to nie jest szczęśliwy?
Jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zrozum "odczuwanie"
  • Odpowiedz
Najprawdopodobniej 27-letni prawik znalazł sobie laske i już rok później ślub i bombelki - jasno to wskazuje, że laska sama ma już okolice 30 roku życia, bo tempo jest nieziemskie. Każdy rozsądny facet po pierwsze - zastanowi się 5 razy zanim weźmie ślub w matriarchalnej polsce a po drugie, jeżeli jest rozważny i rozsądny to weźmie ślub po 4-5 latach, ponieważ pierwsze 2-3 lata to klapki na oczach i zaślepieniem r00chaniem, większość
  • Odpowiedz
@Pozytywny_gosc: nie wiem ile masz lat, ale ja majac juz 30 lat na karku patrze na zwiazki inaczej jak majac 20-25 lat. Tu juz nie ma co chodzic 2-3 lata, potem tyle samo narzeczenstwa, bo pyknie Ci 40 na karku i dopiero bedziesz zakladal rodzine. Jak osoby sa siebie pewne (na tyle na ile sie da) to czemu nie?

Zreszta, jaka pentle ten chlop sobie zrobil? Jedynie co to sie
  • Odpowiedz
@czuczupikczu: Kobietę można poddać serii szybkich testów i tak mniej więcej można ocenić czy to ta właściwa. Co nie zmienia faktu że rok znajomości to trochę za mało żeby się żenić. I co ciekawe nawet jak obserwowałem pary, gdzie ludzie się znali od dziecka to i tak chodzili ze sobą minimum dwa lata. No chyba że ktoś zaliczył wpadkę, było kiedyś w moim otoczeniu wiele takich przypadków to za niedługo
  • Odpowiedz