Aktywne Wpisy

lewoprawo +637
Pamiętacie te "kapsuły do umierania" firmy Sarco, które miały być cywilizowanym sposobem na samodzielną, godną eutanazję? Kładziesz się, wciskasz guzik, kapsuła Cię usypia i w ciągu minuty umierasz z powodu niedotlenienia mózgu. Jeśli wpadniesz w panikę, to jest też guzik awaryjny.
W Szwajcarii właśnie odbyła się pierwsza eutanazja tym sposobem i... nie poszło najlepiej. Dodajmy, że szwajcarski rząd nie zgodził się na wprowadzenie do użycia tych kabin, zaś prokurator bezpośrednio ostrzegał Sarco, by
W Szwajcarii właśnie odbyła się pierwsza eutanazja tym sposobem i... nie poszło najlepiej. Dodajmy, że szwajcarski rząd nie zgodził się na wprowadzenie do użycia tych kabin, zaś prokurator bezpośrednio ostrzegał Sarco, by
źródło: Sarco-device
Pobierz
mickpl +961

Najprawdopodobniej 27-letni prawik znalazł sobie laske i już rok później ślub i bombelki - jasno to wskazuje, że laska sama ma już okolice 30 roku życia, bo tempo jest nieziemskie. Każdy rozsądny facet po pierwsze - zastanowi się 5 razy zanim weźmie ślub w matriarchalnej polsce a po drugie, jeżeli jest rozważny i rozsądny to weźmie ślub po 4-5 latach, ponieważ pierwsze 2-3 lata to klapki na oczach i zaślepieniem r00chaniem, większość związków rozpada się po 2 latach gdy kończą się motyle.
Moim zdaniem to jest bardzo smutny los. Facet nawet nie zaznał etapu wyszalenia się, tylko od razu władował się w obowiązki i bankomat. A ludzie mu piszą, że wygrał życie i będzie szczęśliwy.
#redpill #blackpill #tinder #badoo #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #rozwojosobisty #rozwojosobistyznormikami #bluepilll #normictwo #pua #cope #tfwnogf #wychodzimyzprzegrywu #logikarozowychpaskow #julka #rozowepaski
źródło: comment_1665054843LJlNJ9Q37OqfZ7bwr1VCjS.jpg
PobierzTo też jest pasywno-agresywne </3
@NoMoreTearsJustSmile: Tak, jak nie potrafisz się komunikować, to tak.
Więc jesteś pasywno-agresywna ¯\_(ツ)_/¯
@NoMoreTearsJustSmile: nie.
Prezentujesz dokładnie zachowanie toksyka.
Ja do Ciebie z serduszkiem, a ty z ... .
Powielasz wzorce z domu?
@Zakretka21: bezdomny jak uzbiera na flaszkę, to też wygryw. Przecież to to czuje, że wygrał. To on chyba lepiej wie?
I gdzie to serduszko niby?
@NoMoreTearsJustSmile: no jak to gdzie, na dłoni (づ•﹏•)づ
I kolejne sugerowanie (-‸ლ) może to tatuś
@lexico: powinna iśc na terapie
źródło: comment_1665060054T900PDrV7LpBAnoNQ3CLff.jpg
PobierzTeż tego nie rozumiem, ale tak jest.
A jeśli jest to osoba, która nie lubiła siebie jako samotnego mężczyzny, nie ma innych celów w życiu, nie ma znajomych itd., a do tego jeszcze słaba psychikę, to taki los i tak jest lepszy od żywota 99 proc. osób z wiadomego tagu.
@Pozytywny_gosc: dokładnie!
@NoMoreTearsJustSmile: widzisz, nie tylko ja to zauważyłem.
Wszyscy wokół są źli i niedobrzy. Tylko ja
Nigdzie tak nie twierdzę, a nawet uważam wprost przeciwnie. Ale już leć na czarno, bo kolejny dzień się do mnie przyczepiasz hipokryto, a wcale nie jesteś lepszy.
@Zakretka21: jak menel chodzi n------y pół życia, to nie jest szczęśliwy?
Jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zrozum "odczuwanie"
Sam @Pozytywny_gosc słusznie zauważył, że strach przed samotnością jest zbyt duży by ryzykować bycie panną/kawalerem
Zreszta, jaka pentle ten chlop sobie zrobil? Jedynie co to sie