@japkos: oj ziomuś, nie mam warunków :) turystycznie to słabo wypadamy. Wielka pipa, niewielka starówka, przyzwoite bulwary, a poza tym to drobne atrakcje w okolicy. Ale jeśli będziesz w okolicy i kebsika lubisz to przede wszystkim Dara, Mevlana albo Dersim :) są też inne wysoko oceniane ale z tych ja akurat zamawiam :) przez 2 lata w Lublinie nie znalazłem żadnego kebsa, mającego podjazd do Rzeszowskich średniaków:)
@ZmyslonyNick: to ja z kolei polece cos jakbyś w Warszawie byl. Przejeżdżałem moze z 4 lata temu przez Rzeszów, okolice kwietnia godzina 22 a na ulicach pustki. To standard czy trafiłem na jakąś anomalie?
@japkos: hmm raczej anomalia bo z najwyższym w kraju odsetkiem studentów, raczej długo jest ruch na mieście w semestrze :) teraz przeżywam szok po 2 latach odpoczynku drogowego przez pandemię, znowu całe drogi i osiedla zatkane samochodami :|
Przejeżdżałem moze z 4 lata temu przez Rzeszów, okolice kwietnia godzina 22 a na ulicach pustki. To standard czy trafiłem na jakąś anomalie?