Hej, czy jest jakaś lepsza myszk do mac'a niż logitech mx master 3? Magic mouse zaczyna mnie już trochę denerwować, fajnie jakby zachowana była funkcjonalność gestów, bez panela dotykowego. #macos #macbook #apple #macbookair #macbookpro #mac
@diarrhoea: mimo wszystko polecam magic trackpad, używam od wieeelu lat, mam dostęp do wszystkich gestów 'out of the box', nadgarstek też nie narzeka ( ͡°͜ʖ͡°)
@diarrhoea: mam mx3, świetny gryzoń, można sobie poustawiać indywidualnie do różnych programów przyciski. Ale z drugiej strony jak mam laptopa przed sobą, to poza gierkami to trackapad ciągle w użyciu.
@diarrhoea: Mam mx master 3 i o ile myszka jest fajna, to obsługa myszek na macu jest kiepska i będziesz musiał poinstalować dodatkowy soft i bawić się ustawieniami, żeby to miało ręce i nogi.
@diarrhoea: Mam mx master 3 i po roku używania wolałbym mieć mx anywhere. Ten profilowany kształt noe jest dla mnie idealnie precyzyjny. Co do współpracy z macbookiem to wszystko ok.
Magic mouse zaczyna mnie już trochę denerwować, fajnie jakby zachowana była funkcjonalność gestów, bez panela dotykowego.
#macos #macbook #apple #macbookair #macbookpro #mac