Wpis z mikrobloga

Ciężko się dzis czyta tag zawalony mnóstwem wpisów i komentarzy obroncow toksycznej Hanki. Jeszcze serio ktoś sobie pomyśli, że takie zachowanie jak jej jest w porzadku a winny jest tylko facet bo jest facetem...
#hotelparadise
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MoccaC: Ej dokładnie, ty jej tłumaczysz swój punkt widzenia a „kij w dupie” tylko po tobie jedzie, najpierw po tym, że niby jesteś niedojrzałą gówniarą, później, że masz chvjowego faceta jak tylko napisałaś, że jesteś w szczęśliwym związku no masakra, wiesz, że ona projektuje na ciebie? Spójrz na jej komentarze z tej strony a poczujesz się lepiej :) obstawiam, że rozmawiasz z max 19-latką
  • Odpowiedz
@Opportunist: nie sądzę żebym była typem kobiety, która innej kobiecie wilkiem... niejednokrotbie broniłam upokarzanych osob np Karoliny z poprzedniej edycji, ale w tej sytuacji nie jestem w stanie zrozumiec dlaczego bronicie Hanki. Nie przekonują mnie tlaasze argumenty a tyle ich jest na wykopie od wczoraj ze az ciezko mi sie czyta tag.
  • Odpowiedz
Chciałam jeszcze dodać, że kazdy może miec swoje zdanie ale taka ilosc postow i komentarzy na jeden temat sprawia, ze mam wrażenie, że ktos chce mnie przekonać na siłę żeby zmienic tok myślenia. Rozumiem, że macie swoje zdanie i jakims cudem Hanka jest dla Was w porządku, ale skończmy juz ten temat bo to męczące.
  • Odpowiedz
@Hogataa26: jesli zarzucasz mi brak czytania ze zrozumieniem to najpierw sama sie wczytaj w posty na tagu bo wprost było napisane, że jedyne czego Hanka jest winna to mowienie chcem i lizanie patyczkow... a ja mam jej wiecej do zarzucenia.
A na pewno Ciebie nie bede pytac o pozwolenie, zeby wchodzić na tag.
  • Odpowiedz
@iloneczka_195: Dla równowagi moja droga ( ͡° ͜ʖ ͡°) a tak poważnie to nie musisz mnie rozumieć, każdy jest inny, ja widzę coś czego ty nie widzisz a ty widzisz coś czego ja nie widzę i tyle, zawsze zajmuję stanowisko po stronie osoby, w której widzę prawdziwe emocje niż osoby, która udaje ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@iloneczka_195: XDDDD nie no padnę, serio 19 lat w nicku to twój wiek? Studia się zaczęły może czas zacząć się uczyć bo jeszcze się załamiesz, że ludzie z tagu nie myślą tak jak ty i w depresje wpadniesz :)
  • Odpowiedz