Aktywne Wpisy
zaq22 +27
#frajerzyzmlm
Iza Adamczyk
Wiem że czytasz wykop
Mam jedną prośbę: Zrob coś z tymi fałdami na brzuchu. Jesteś bezrobotna. Masz setki godzin na ćwiczenia.
Jak wy mówicie w tej piramidzie? - Zainwestuj w siebie.
Zacznij ćwiczyć.
Iza Adamczyk
Wiem że czytasz wykop
Mam jedną prośbę: Zrob coś z tymi fałdami na brzuchu. Jesteś bezrobotna. Masz setki godzin na ćwiczenia.
Jak wy mówicie w tej piramidzie? - Zainwestuj w siebie.
Zacznij ćwiczyć.
źródło: Iza Adamczyk 2024
Pobierz
NaczelnyAgnostyk +14
Od 19minut mam urodziny (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)

#hotelparadise
Komentarz usunięty przez autora
Kontrola emocji iks de xD skoro tak je kontrolujesz to skąd ten jad i ból d--y? :)
- być "racjonalne", bo mężczyźni rzadziej kierują się tylko emocjami więc bycie emocjonalnym jest złe
- nie mieć zbyt wielu partnerów seksualnych
- nie być wulgarne (nie widziałam żeby tu ktoś komentował fakt, że faceci przeklinają)
- być atrakcyjne (mało tu komentarzy o męskiej atrakcyjności, za to wszystkie uczestniczki są oceniane pod tym kątem)
Jeśli jesteś taka światła, to byś wiedziała że ludzie są różni, a życie nie jest czarno białe. To, że ktoś staje w obronie dziewczyny, a nie toksycznego chłopaka, nie oznacza, że utożsamia się z tą pierwszą.
I Ty nas nie ucz "w relacje". Nie zachowuje się jak Hanka, bo mam dojrzałego, mądrego partnera, któremu na mnie zależy. Byłam
No i zalecam naukę z czytaniem ze zrozumieniem, bo tutaj NIKT nie pisał, że Hania jest w porządku.
Każdy normalny człowiek jest w stanie zrozumieć drugiego, jeżeli widzi że nie działa to w jedną stronę. Bo obrażanie Hanki non stop, gdzie jest w
A na pewno Ciebie nie bede pytac o pozwolenie, zeby wchodzić na tag.
Komentarz usunięty przez moderatora