Aktywne Wpisy

Zgagarast +311
Kolega kupił mieszkanie 41m^2 w bloku w mieście wojewódzkim za ponad 500 000zł.
Jak pokazałem zdjęcia mamie, to zamrugała i wywiązała się taka rozmowa.
- Pół bańki za takie coś?
- Tak. Wyobraź sobie, że było najtańsze w okolicy, a w przeciwieństwie do reszty było po remoncie.
- Czyli to dlatego młodzi mówią, że nie stać ich na mieszkania.
Jak pokazałem zdjęcia mamie, to zamrugała i wywiązała się taka rozmowa.
- Pół bańki za takie coś?
- Tak. Wyobraź sobie, że było najtańsze w okolicy, a w przeciwieństwie do reszty było po remoncie.
- Czyli to dlatego młodzi mówią, że nie stać ich na mieszkania.

W jakich okolicach Polski mówi się "jo"?
Zawsze mnie to bawi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zawsze mnie to bawi ( ͡° ͜ʖ ͡°)

źródło: comment_1664644734qoi8a1akS8Y4cEAaJSFYBB.jpg
Pobierz@elf_pszeniczny: Czas, dużo czasu. To normalne, że podczas zabiegu są naruszane nerwy skórne i potem nie czujesz/czujesz odrętwienie skórne.
@giguga: Imię i stronę naszej placówki mam napisane w profilu ;)
Komentarz usunięty przez moderatora
@Poemat: czyli 3 razy szycie? a w barcelonie sie po 2. razie poddali i juz wycieli ansu fatiemu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Chociaz chyba umtiti gral od 18 roku bez lakotki i teraz juz ma po karierze w wieku 28 lat
Szkoda, ze Pruszków trochę daleko, bo bym sie do Ciebie wybrał z biodrem :) Bo aktualna diagnoza, bóle zmęczeniowe, to chyba nie do końca to, choć nie ukrywam, ze jak rozmasuje fizjo to 2 tygodnie mam spokoju :)
@PatekPhilippeTiffanyBlue: Nie zaszkodzi, może pomóc w kilku procentach. Pisałem niejednokrotnie co jest warte uwagi ale kiedyś wspomnę osobno w takim razie
@eehhh:
Komentarz usunięty przez moderatora
@Pajonkek: A bo to raz ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dużo osób zmaga się albo z chondromolacją I/II stopnia albo ma niezdiagnozowane urazy łąkotek, które nie zawsze musza powodować dolegliwości bólowe