Aktywne Wpisy
1-1-1-1 +123
Jak już wcześniej pisałem, nikt tak dobrze nie zrobi z młodych chłopaczków pilowców jak polki, które dają dobre rady związkowe xDD I jeszcze te komentarze lajkowane w tysiącach xDDD
#redpill #blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow
#redpill #blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow
PIAN--A_A--KTYWNA +505
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Naciąganie że już totalnie nie masz szans z kobietami to jakaś totalna abstrakcja dla mnie xD. Gdy spytasz przeciętnego faceta jak próbował je zdobywać to usłyszysz :
-Ten no zainstalowałem TIndera i tam mam słabe powodzenie więc dziewczyny mnie nienawidzą !!!!! Bo hurr...durr... ktoś tam nie wiem kto zrobił badania że większość związków zaczyna się w Internecie.
Gdzie przypominam i Tinder i Badoo są na rynku od lat! Od lat pracują nad nim mega inteligentni ludzie i robią wszystko bylebyś tylko wydawał hajs. Same aplikacje są wart setki milionów dolarów a przynoszą zyski w wysokości pewnie spokojnie kilku milionów miesięczne i naprawdę ktoś uważa że celem tak dochodowej aplikacji jest to żebyś tam wszedł/ nie wydał kasy albo wydał jej mało znalazł dziewczynę i poszedł stamtąd? A serwer/bazy danych/zarobki dla IT utrzymają się z reklam w Apce? Tak ja ty teraz siedzisz na Wykopie i czytasz jakieś posty tak gdzies tam na drugim końcu Ziemii siedzi ktoś i rozmyśla jak zarobić jeszcze więcej kasy z tej apki bo to biznes. ZROZUM JEDNO ! Na apce randkowej masz nie znaleźć miłości masz wydawać jak najwięcej kasy i ma ci się wydawać że masz na to szanse.
To hurr...durr... jak kogoś znaleźć? Kup sobie normalne ładne schludne ciuchy, idź do barbera i... Pochodź po klubach gdzie i można potańczyć i napić się piwa i przychodzi trochę mniej patologii. Przyjdź naucz się bawić, przychodź z myślą że chcesz się zabawić i kogoś poznać a związki same przyjdą. Potańcz, poobserwuj otoczenie rzuć okiem czasem podczas tańczenia na dziewczyny i obserwuj sytuacje, na bank wyczuje że się patrzysz i jeśli również się spojrzy to uśmiechnij się i podejdź potańczyć.
Serio nie ma lepszego tipu do znalezienia kogoś. Czasem będą imprezy gdzie totalnie nikogo nie poznasz a czasem takie że poznasz od razu grono dziewczyn. Dalej ... w miejscu gdzie są pijani również mogą cię zagadywać pijani faceci którzy chcą tylko z kimś pogadać a oni też mają znajomych więc łatwiej wkręcić się w kręgi ich znajomych. Najważniejsze to wyjdź z domu
-Ale hurr..durr.. u mnie nie ma takich miejsc bo mieszkam na zabitej dechami dziurze. No to kurdę na logike? xD jak ty chccesz kogoś poznać jak znasz praktycznie wszystkie osoby z tego miejsca w twoim wieku
#blackpill #redpill #bluepill #przegryw #depresja #zwiazki #badoo #tinder
pamiętaj, że dorośli którzy mieszkają sami bez pomocy rodziców muszą się utrzymać i wyżywić
a taki chłopaczek ze wsi ( wieś gdzie mieszkają rolasy, nie wieś 2 km od miast gdzie mieszkają prawnicy i lekarze) 19 lat o którym piszesz to raczej nie ma szans na kokosy programisty 15k jak każdy wykopek ( ͡º ͜ʖ
Takich można moim zdaniem podzielić na wie grupy. W miarę normalnych gości, którym trochę się nie poszczęściło w życiu uczuciowym ale reszta spokoo, jednak z braku związku do tej pory trochę tragizują. Piszesz raczej własnie o takich.
Ale obok nich jest
pamiętaj, że dorośli którzy mieszkają sami bez pomocy rodziców muszą się utrzymać i wyżywić" - Od 19 roku życia utrzymuje się sam a jak liczba w twoim nicku to rocznik to jesteśmy z tego samego.Przeciętny facet musi mieszkać w centrum miasta mam rozumieć? xD. Na takim śląsku wynajmujesz sobie mieszkanie w Bytomiu gdzie za minimalną to utrzymasz
to powiedz gdzie pracowałeś ile zarabiałeś i ile płaciłeś za wynajem... jeśli to prawda ( ͡º ͜ʖ͡º)
Spora część z tego co wymieniłem to rzeczy, które są po prostu cześcią człowieka i się z tego nie wychodzi, bo to po prostu jakaś cecha. Co do innych - te właśnie cechy i wzmacniające je doświadczenia skutecznie blokują wychodzenie. Gdyby to było takie łatwe, to nikt by nie wychodził w wieku 40+ lat, bo już dawo
700 zł - Odstępne
150 - Czysz
60 zł internet
80 zł prąd
40
tej to patrz masz taniej, bierz je tygrysie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Albo baitujesz, albo muszę zrewidować swoje poglądy co do możliwości bycia odklejonym.
Potwierdzam, byłem tymi pasjami.
@comamtuwpisac: wysyłanie skrajnych stulejarzy z problemami
Ja tych młodych 19/20 latków rozumie, sam byłem takim chłopakiem w ich wieku. W komentarzach dokładny opis mnie - a brak dziewczyny