Aktywne Wpisy

Rainmaker97 +1086
Amerykanizacja rynku pracy jest coraz bardziej zuchwała. Te gnoje z branży kurierskiej wprost już sugerują, że g---o płacą swoim pracownikom, więc aby ci zbytnio nie protestowali to całą odpowiedzialność zrzucają na klienta, a kuriera stawiają w roli żebraka liczącego na jałmużnę w postaci napiwku.
#antykapitalizm #januszebiznesu #kurier
#antykapitalizm #januszebiznesu #kurier
źródło: IMG_5963
PobierzCiesze się, ze temat psiarzy i kundli zaczyna wychodzić na forum publiczne. Polowa społeczeństwa jest zakładnikiem psiarzy i bez wyrażenia zgody MUSI w tym uczestniczyć. Szczekające kundle w blokach, zasrane chodniki, obszczane elewacje i samochody, codziennie setka ZGLOSZONYCH pogryzień - dość.
Trzeba w koncu podnieść glos i zakończyć ta patologie.
Wiem, ze jest tutaj sporo polityków, także z mojej strony pomysły:
1) PIES w budynku wielorodzinnym TYLKO za zgoda WSZYSTKICH mieszkańców, dlaczego ktoś
Trzeba w koncu podnieść glos i zakończyć ta patologie.
Wiem, ze jest tutaj sporo polityków, także z mojej strony pomysły:
1) PIES w budynku wielorodzinnym TYLKO za zgoda WSZYSTKICH mieszkańców, dlaczego ktoś
źródło: z24315142Q,Szczekajacy-pies--zdjecie-ilustracyjne-
Pobierz

@SoulShredder: spokojnie, niedlugo Święta, będą szukać na 16-godzinne zmiany xD
Do tego w wielu firmach praca w nocy to tłuste dodatki i przymykanie oka na drzemki czy normy.
Inna sprawa to zdrowie, jak się ma 20 lat to idzie lekko, ale im dalej w las tym gorzej od r---------o zegara
Ale społeczeństwo w------e roszczeniowo.
Co w sumie nie zmienia faktu ze dziwi mnie ilosc ludzi pracujacych w tej firmie. Przeciez ja po kilku dniach w takich warunkach bym zwyczajnie wiecej nie przyszedl.
@Nie_RabarbaR: ogolnie to bardzo dużo. Sam pracuję na 3 zmiany już prawie 5 lat i życiem bym tego nie nazwał. Czuję się jakbym w 2 lata postarzał się o conajmniej 8.
Ale ogolnie to się nie
@Adach94: Po nocce wstaję w okolicy 11-13, jest wtedy jasno.
Na pierwszą zmianę człowiek wstaje jak jest zimno i ciemno i zazwyczaj po pracy muszę drzemkę sobie robić.
Więc w moim przypadku 1 zmiany zimą są skrajnie niekorzystne xd