Aktywne Wpisy

vieniasn +10
jakie macie hobby lub zainteresowania (picie piwa się nie liczy)

FormalinK +5
Patrząc na kierunek, W którym idzie tag, to z jakiejś rzeczowej analizy czy po prostu wytykania błędów
#kiszak zaczęliście się nim jarać, tylko na sposób jaki to robią widzowie patostrimow - z obrzydzenia, nienawiści, c--j wie czego jeszcze.
Jakieś przeróbki na japońskie AI, n-----------e idiotycznych tekstów co parę minut, dramat. Pokazuje to tylko poziom samego kiszaka, że nawet jego hejterzy są w stanie zamienić się w coś godnego równej (bądź
#kiszak zaczęliście się nim jarać, tylko na sposób jaki to robią widzowie patostrimow - z obrzydzenia, nienawiści, c--j wie czego jeszcze.
Jakieś przeróbki na japońskie AI, n-----------e idiotycznych tekstów co parę minut, dramat. Pokazuje to tylko poziom samego kiszaka, że nawet jego hejterzy są w stanie zamienić się w coś godnego równej (bądź

źródło: comment_1664343091HN2R6rLvtLK2pseypzOofi.jpg
Pobierz@mutencath: dopóki nie odpali przeglądarki
@L3gion: no no, a więc wydało się dlaczego wykop działa jak działa jak utrzymaniem go zajmują się gimbole ( ͡° ͜ʖ ͡°) zastanawia mnie tylko jak te wszystkie internetowe serwisy przetrwają skoro już nie ma gimnazjów...
Matka dziewczyny i brat już są po jasnej stronie mocy
Matka dziewczyny i brat już są po jasnej stronie mocy
@RedveKoronny: Jasna strona mocy xD Jaki kult.
Jak mi mint ześwirował z dotykowym ekranem laptopa i podłączonym drugim monitorem to sobie dałem spokój. Wróciłem do windy jak biały człowiek ( ͡º ͜ʖ͡º)
@L3gion: myślę, że większość tej społeczności to jednak profesjonaliści korzystający z niego w celach zarobkowych - ergo pisanie, że 3/4 ich to gimbusy jest delikatnie mówiąc nieprawdą ( ͡° ͜
@mutencath: Chyba upośledzone, systemy tak z-----e że muszą się ratować masą zewnętrznego oprogramowania np. Dockerem.
Więc raczej w drugą stronę, drogi kolego