Aktywne Wpisy

moll +69
Podejście nr 2 do jajek sadzonych na patelni ze stali nierdzewnej. Przy poprzednim trochę za słabo rozgrzana patelnia, potem minimalnie zbyt wysoka moc pod jajkami, przez co też szybciej musiałam zdejmować, bo się za mocno zjarały.
Czy przywarło? Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wszystko, jakieś 70%, a reszta nawet polubownie zeszła. Na szczęście przywarło na tyle "dobrze", że wystarczyło odmoczyć
Dlatego dzisiaj podejście nr 2!
#
Czy przywarło? Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wszystko, jakieś 70%, a reszta nawet polubownie zeszła. Na szczęście przywarło na tyle "dobrze", że wystarczyło odmoczyć
Dlatego dzisiaj podejście nr 2!
#
źródło: 1000018178
Pobierz
ArchetypT +120
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

150-1200 od stycznia albo lutego. Czasem wcale
@DunningKruger: wiedziałem od zawsze, ze uzależnia. Ale ja się nie wjebiexD a tak powaznie liczyłem na łagodniejsze lądowanie szczególnie gdy od miesiąca lawiruje pomiędzy
Komentarz usunięty przez autora
Właśnie jakimś cudem trwa to dłużejxD
@Aammon: nie mam, mógłbym benzo zastosować, ale to sam wieszxD
Zastanawiam się co Was tak urzeka w tej predze i to na tyle żeby się w to w----ć... U mnie to się sprawdzało właściwie jedynie w małych dawkach (75-150 max), jako taki trochę fajniejszy zamiennik np. piwa wieczorem i rozluźniacz mięśni. Nieco większe dawki, powodowały raczej przewagę uboków nad korzystnymi efektami. Jeśli chodzi o działanie przeciwlękowe, czy w celach towarzyskich to już o niebo lepiej działał na mnie choćby