Wpis z mikrobloga

@SaintWykopek:
Ty: wydajesz 4 pensje na telefon zbudowanego z uber aluminium, szkła anodyzowanego odbytami hiszpańskich niewolnic. Starannie tłoczonym gorilla glass uber atlas grzybów 2032

Też ty: CYK TANDETNE CHIŃSKIE PLASTIKOWE ETUI ZA 5ZŁOTE
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 51
@rts6102: dobrze zaprojektowany wytrzyma upadek ze schodów i nie będzie wyglądał jak g---o?

Eeeh wykopki i ich zesranie się bo ktoś wkłada telefon w gowno-etui xD
  • Odpowiedz
@SaintWykopek: Sam swój telefon noszę w porządnym etui i nie raz przy upadku pewnie mi go uchronił przed potłuczeniami. Ale rozwalają mnie ludzie kupujący do telefonów za 3-4k zł etui za 3-4 zł :p
  • Odpowiedz
@dr-proktor: ja się nie zesrywam, ale tez mnie to wkurza, że mam fajnie wyglądający telefon ale muszę go wkładać w etui żeby się nie zniszczył XDD
W sumie moge robic tak, że jak idę w gości to zdejmuje etui żeby wyglądać fancy ( ͡ ͜ʖ ͡) a w domu zakładać
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@SaintWykopek: Sam swój telefon noszę w porządnym etui i nie raz przy upadku pewnie mi go uchronił przed potłuczeniami. Ale rozwalają mnie ludzie kupujący do telefonów za 3-4k zł etui za 3-4 zł :p

@enzojabol: pokaż porusza jakieś takie porządne etui
  • Odpowiedz
@dr-proktor: > dobrze zaprojektowany wytrzyma upadek ze schodów i nie będzie wyglądał jak g---o?

to zależy od wielu czynników, ale tak, to możliwe
moja lumia przeżyła bardzo poważny upadek, miała wgniecenie na poliwęglanowych pleckach, które z czasem kompletnie zanikło
  • Odpowiedz