Mirunah
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
532
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
kobiaszu
@Mirunah: kacap nie kacap, strasznie patrzy się na taką śmierć.
873
Ghost2
Ghost2
@Mirunah: przerażające
642
m.....3
m.....3
@kobiaszu wolę patrząc na to niż na umierających Ukraińców we własnym domu
409
B.....n
B.....n
@Mirunah: Ten drugi wyglada jakby mu sie nie chcialo wstawac.
Ale przerazajace spisz sobie a tu wybucha ci granat, budzisz sie tylko po to by uswiadomic sobie ze umierasz..
325
Pedroo
@mariusz0: a to coś co na początku filmiku wylatuje poza okop to przypadkiem nie noga jednego z nich? Po to by też opaskę uciskową zakładał, żeby zatrzymać krwawienie, nie zdążył i zaraz odpłynął z powodu utraty krwi.
287
Pabick
258
niochland
@Mirunah: Najpierw myślałem, że to jakiś pancerny kacap. Dostał granatem metr od ciała i nic.
A potem uświadomiłem sobie, że chyba mu nogę oderwało, wyciągał opaskę uciskową, ale jedyne co zrobił to poszedł spać

Za to ten drugi obok niego xD W pewnym momencie jakby chciał powiedzieć

Ivan przestań, nie ma sensu...

I poszedł spać
239
gumowy_ogur
@Mirunah: zaraz, czy jednemu urwało nogę i powoli odchodzi na drugą stronę Wołgi, a drugi śpi n------y i go przytula? xDD
169
Mirunah
@BayzedMan: I to wszystko w imię wodza Putlera. Gdyby zostali w domach dalej szczesliwie by egzystowali w imperium rosyjskim
160
AloneShooter
@Ghost2: smierć kacapa od granata. Natura.
132
PolskaOdMorzaDoMorza
@Mirunah: kacapy po tych zbrodniach sprawiły, że się lekko, nieśmiało uśmiechałem oglądając to
45
kaczan34
@kobiaszu: śmierć jak śmierć, przynajmniej w miarę szybko zszedł, lepsze to niż płonąć przez pol godziny, albobw kichy dostać i umierać kilka godzin. Wiedzieli gdzie jadą ¯\_(ツ)_/¯
36
60scnds
60scnds
kurczę, dla leniwych był dokument. Nie mam weny, żeby go teraz szukać, ale dokładnie tak było, że Angole się dziwili zawziętości Polaków, do czasu...

@olo-bolo: Chyba coś pomieszałeś. Angolę się w-------i, bo Polacy nie przestrzegali reguł, latali niebezpiecznie i egoistycznie. Potem im na to pozwolono, ale nie dlatego, że nagle Anglia znienawidziła wroga, tylko dowódca angielski z Polakami poleciał i zobaczył, że ich styl się sprawdza. Dorobiłeś sobie do tego
34
a.....n
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
26
yahoomlody
@olo-bolo: to dosyć szeroki temat, pierwsze słyszę żeby angole się oburzali albo dziwili, że Polacy zestrzeliwują Niemców, dlatego pytam skąd te rewelacje
24
mariusz0
mariusz0
@Mirunah: Dostał odłamkami w nogę, czy zakładał odruchowo opaskę, bo już nie wiedział co robi? Na filmie nie widać żadnych ran
23
Dalegor_
@gumowy_ogur:

a drugi śpi n------y i go przytula?

Sądząc po umiejscowieniu eksplozji pewnie został z niego sam kadłubek i jest po prostu w szoku
23
yahoomlody
@olo-bolo: bardziej mnie ciekawi skąd wiesz co angole rozumieli, czego nie i kiedy zrozumieli xD
23
yahoomlody
@olo-bolo: tak myślałem, że tego typu bzdury xd
22