Wpis z mikrobloga

@smutny_login: Niema co się zastanawiać, kiedyś wystalkowała na FB mnie dziewczyna z żabki, może i nie jesteśmy razem ale chociaż kolba obrobiona( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@smutny_login: fajna jest terapia act w tych sprawach bo stawia sprawę jasno, masz dwie opcje :
1. Bać się i nie napisać, zyc dalej swoim zyciem
2. Zaryzykować, może polepszy twoje życie i znajdziesz partnerkę a może będziesz odrzucony i chwilę pocierpisz co jest normalne.
Wybór należy do ciebie
  • Odpowiedz
@Ksut_Melodi:

jesli tylko jakakolwiek dziewczyna przejawia nim zainteresowanie dopiero po wbiciu przez niego 30 lvla to owszem, jest to przegryw. Tyle, ze nie wszystko stracone ot co.

A kiedy miała przejawiać? Jak on mial 20 lvl, to ona miała 12 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
jeśli jakokolwiek dziewczyna przejawia tobą zainteresowanie i dopytuje u kolegi to żaden przegryw z ciebie...

@ejven: To działa na odwrót właśnie. Przegryw jest w bani i to on nie chce żeby świat się nim interesował przez swoje s----------e. Dlatego żyjecie w swojej bańce wkręcając sobie, że to geny itd.
  • Odpowiedz
@smutny_login przynajmniej próbowałeś. Lepsze to niż potem zadręczanie się myślami, że może jednak by się udało gdybyś napisał. To jest też odwaga i wyjdzie Ci to na plus. Teraz będziesz miał dołka kilka dni albo i dłużej ale stawiasz kroki do przodu. To koszty ale w ogólnym rozrachunku więcej kosztuje nie robienie niczego.
  • Odpowiedz
@smutny_login: spoko na razie jeszcze nie panikuj. Jak nie odpisze w ciągu 24h to wtedy lipa.
Generalnie laski tak robią że najpierw się uśmiechają i zagadują a potem jak napiszesz to jakby z inną osobą się gadało.
Dzięki za pocieszenie że nie tylko ja tak mam xd
W życiu miałem już tak kilka razy i zawsze zastawiam się o co chodzi xd
  • Odpowiedz