Aktywne Wpisy

dran2 +143
Po 5 tygodniach dojrzewania domowe guanciale jest gotowe, czas na carbonarę ( ͡º ͜ʖ͡º)
#gotujzwykopem #kuchniawloska
#gotujzwykopem #kuchniawloska

źródło: temp_file8525532072933045340
PobierzCzy dodajecie czosnek do carbonary?
- No pewnie! 55.0% (493)
- Nigdy! 45.0% (403)

Tak czytam niektóre komentarze odnoście tego zaginięcia 11 latki, w których pojawia się "rodzina prosi o nie zadawanie pytań".
Według mnie jeśli już stawia się cały kraj na nogi i puszcza ogólnopolskie alerty poszukiwawcze to z automatu, po finale akcji obowiązkiem jest podanie czy było to zaginięcie, uprowadzenie, porwanie, ucieczka itd. A po dokładniejszym śledztwie możnaby nawet podać motyw.
A nie jak w wielu sprawach, gdzie uciekają młode siksy lat 16, aby się
Według mnie jeśli już stawia się cały kraj na nogi i puszcza ogólnopolskie alerty poszukiwawcze to z automatu, po finale akcji obowiązkiem jest podanie czy było to zaginięcie, uprowadzenie, porwanie, ucieczka itd. A po dokładniejszym śledztwie możnaby nawet podać motyw.
A nie jak w wielu sprawach, gdzie uciekają młode siksy lat 16, aby się
źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-04-17_060140_wykop.pl
Pobierz@Pawery1: Czyli chcesz mi powiedzieć, że celem jest promocja wydarzenia na które najeżdżacie. Kto tu jest synem kogo? XD
Rusz tą piwną galaretą między uszami i pomyśl komu najbardziej zaszkodzi nadanie rozgłosu takiej imprezie?
@Pawery1: czyli jednak, sami mężczyźni są zainteresowani i zwyczajnie im przykro, że kobiety im zabierają mężczyzn. Bo płacenie przez kobiety to raczej chyba dobrze, zgodnie z wykopowymi zaleceniami, żeby kobiety nie miały benefitów z powodu płci.
@Cztero0404: idąc tym tropem, gdyby w szkole nie mówili o narkotykach to nawet bym o nich nie wiedział, podobnie ma zapewne całkiem spora ilość ludzi XD.
Przestańmy mówić o problemach, to ich nie będzie :)
@kasiknocheinmal: tak Pani Kasiu. Dokładnie do tej narracji nawiązuje ta część mojego komentarza.
@kasiknocheinmal: To bardziej działa tak, że jest pewna grupa frustratów której po prostu ''brakuje'' nazwijmy to w ten sposób dyplomatycznie kobiet i są zazdrośni bardzo mocno oto, że pan m----n rucha a nie oni.
@Cztero0404: jakby były przez to oznaczone np. na czole to by większość chciało żeby tam chodziły bo potem od razu by widzieli z kim mają doczynienia.
@kasiknocheinmal: I właśnie to jest główny paradoks tego wszystkiego, taka kobieta nie jest w kręgu zainteresować wykopka, ale jednocześnie wykopki najbardziej interesują się co takie kobiety robią xD
@Konewkarz: Dobrze, a ja jestem zdania iż ludzi piszących takie rzeczy jak ty powinno się oznaczać na przykład wypalając im znak pigułki na czole żeby kobiety wiedziały z kim mają do czynienia.
Patrzcie państwo jakiego mamy silnego kawalera.
G---o byś zrobił. Gaz pieprzowy robi pssssssst
Komentarz usunięty przez moderatora
Mieszasz się.
Potężna impreza na w sumie 50 osób xd
Ciekawe że tutaj wylała się gownoburze, ale już przy innych spotkaniach fetyszystow cisza.