Wpis z mikrobloga

Nie żeby coś drogie wykopki, ale nikt bardziej nie popularyzuje tego wydarzenia od was. Gdybym nie wchodził na wykop i nie widział tego co chwilę to nawet bym nie wiedział, że takie coś istnieje zresztą podobnie ma zapewne całkiem spora ilość ludzi XD #logikarozowychpaskow #rozowepaski #logikaniebieskichpaskow #redpill
Cztero0404 - Nie żeby coś drogie wykopki, ale nikt bardziej nie popularyzuje tego wyd...

źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-04-17_060140_wykop.pl

Pobierz
  • 136
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cztero0404: może chodzi właśnie o to, by jak najwięcej osób się dowiedziało? No i to jest jeden z tych nielicznych przypadków kiedy to kobiety płacą za wejście. Pomijam fakt że biały mężczyzna nie wejdzie. Dosłownie i w przenośni.
  • Odpowiedz
  • 198
może chodzi właśnie o to, by jak najwięcej osób się dowiedziało?

@Pawery1: Czyli chcesz mi powiedzieć, że celem jest promocja wydarzenia na które najeżdżacie. Kto tu jest synem kogo? XD
  • Odpowiedz
@Cztero0404: wskaż miejsce w którym najeżdżam na tę imprezę.

Rusz tą piwną galaretą między uszami i pomyśl komu najbardziej zaszkodzi nadanie rozgłosu takiej imprezie?
  • Odpowiedz
Pomijam fakt że biały mężczyzna nie wejdzie. Dosłownie i w przenośni.

@Pawery1: czyli jednak, sami mężczyźni są zainteresowani i zwyczajnie im przykro, że kobiety im zabierają mężczyzn. Bo płacenie przez kobiety to raczej chyba dobrze, zgodnie z wykopowymi zaleceniami, żeby kobiety nie miały benefitów z powodu płci.
  • Odpowiedz
Gdybym nie wchodził na wykop i nie widział tego co chwilę to nawet bym nie wiedział, że takie coś istnieje zresztą podobnie ma zapewne całkiem spora ilość ludzi XD

@Cztero0404: idąc tym tropem, gdyby w szkole nie mówili o narkotykach to nawet bym o nich nie wiedział, podobnie ma zapewne całkiem spora ilość ludzi XD.
Przestańmy mówić o problemach, to ich nie będzie :)
  • Odpowiedz
Bo płacenie przez kobiety to raczej chyba dobrze, zgodnie z wykopowymi zaleceniami, żeby kobiety nie miały benefitów z powodu płci.

@kasiknocheinmal: tak Pani Kasiu. Dokładnie do tej narracji nawiązuje ta część mojego komentarza.
  • Odpowiedz
  • 17
czyli jednak, sami mężczyźni są zainteresowani i zwyczajnie im przykro, że kobiety im zabierają mężczyzn. Bo płacenie przez kobiety to raczej chyba dobrze, zgodnie z wykopowymi zaleceniami, żeby kobiety nie miały benefitów z powodu płci.

@kasiknocheinmal: To bardziej działa tak, że jest pewna grupa frustratów której po prostu ''brakuje'' nazwijmy to w ten sposób dyplomatycznie kobiet i są zazdrośni bardzo mocno oto, że pan m----n rucha a nie oni.
  • Odpowiedz
@Cztero0404: ja wiem, zwyczajnie się śmieję, że może raczej im chodzi o ten sam target, co tym konkretnym kobietom. Przecież taka kobieta nie jest w kręgu zainteresowań wykopka, który pragnie dziewicy, więc nie mieliby w tym żadnego interesu innego niż dostęp do tych samych mężczyzn ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
  • 19
Przecież taka kobieta nie jest w kręgu zainteresowań

@kasiknocheinmal: I właśnie to jest główny paradoks tego wszystkiego, taka kobieta nie jest w kręgu zainteresować wykopka, ale jednocześnie wykopki najbardziej interesują się co takie kobiety robią xD
  • Odpowiedz
  • 15
jakby były przez to oznaczone np. na czole

@Konewkarz: Dobrze, a ja jestem zdania iż ludzi piszących takie rzeczy jak ty powinno się oznaczać na przykład wypalając im znak pigułki na czole żeby kobiety wiedziały z kim mają do czynienia.
  • Odpowiedz