Aktywne Wpisy

123_ +208
Aktualizacja 1.10:
- większa rozdzielczość,
- poprawiono timeline dla Chrisa Hemswortha (Seba wrzucał więcej filmów i wspominał go także później), dziękuję @Partacze
- odkryto jedną nano-markę, której czas istnienia był zbliżony do rozbłysku kosmicznego, podziękowania dla @Konto_tylko_na_chwile
#sebcel
- większa rozdzielczość,
- poprawiono timeline dla Chrisa Hemswortha (Seba wrzucał więcej filmów i wspominał go także później), dziękuję @Partacze
- odkryto jedną nano-markę, której czas istnienia był zbliżony do rozbłysku kosmicznego, podziękowania dla @Konto_tylko_na_chwile
#sebcel
źródło: 2025
Pobierz
matkabozyma +15
#hotelparadise Oglądał ktoś przed chwilą live z Olą na instagramie? Olka przez przypadek wypaplała, że Kubuś wygra hotel

Komentarz usunięty przez moderatora
@Anesa: Oł siet, jaki rak. Jak ci sędziowie, specjalna kasta wyjątkowych ludzi.
Dobrze że go wywaliłaś, nich gnije.
Znany polski psychiatra opisał takie przypadki w swojej ksiażce dobrej dla lekarzy pt. Rytm życia. Jest tam rozdział o kompleksie dyrektorskim, o wszystkich narcystycznych zaburzeniach ludzi pełniących ważne i prestiżowe zawody. Nieznany autor dziś, był prawdziwym geniuszem, uważam ze na studiach
źródło: comment_1663719842e8b0EK4olNAWd1CtZaIwir.jpg
PobierzNiektórym się odpala miłość do wszystkich
@Anesa: Ogonie sytuacja jest okropna i jest mi zwyczajnie przykro że tacy ludzie jak twój ex istnieją i niszczę innym życie, ale serio? Typ stosował tak idiotyczne wymówki?
Komentarz usunięty przez autora
@Anesa: i ty z nim byłaś kilka lat, wszystko to widziałaś i naprawdę jesteś zszokowana, że ruchał na boku? ofc nic go nie usprawiedliwia i jest pajacem, ale skoro znajdywałaś damskie gacie i to ignorowałaś to zastanowiłabym się nad tym, co powodowało u
Dostałaś to na co zasłużyłaś i tyle.
I co się stało? Nic.
Miała przez cały dzień mój telefon a ja jej. Ona miała powiadomienia z peppera o promocjach i Twittera o sytuacji gospodarczej. A ja pooglądałem jak tzipy robią ciasta na tiktoku i fb.
Dlatego jak widzę, jak szwagier ma
Komentarz usunięty przez autora
@Anesa: Towarzysz Stalin mawiał „Kontrola najwyższą formą zaufania” xDDD
@Anesa: też niezle masz pod kopułą