Wpis z mikrobloga

nazwał siebie i swoją rodzinę blekitnokrwistymi bo wszyscy są lekarzami xdd

@Anesa: Oł siet, jaki rak. Jak ci sędziowie, specjalna kasta wyjątkowych ludzi.
Dobrze że go wywaliłaś, nich gnije.

Znany polski psychiatra opisał takie przypadki w swojej ksiażce dobrej dla lekarzy pt. Rytm życia. Jest tam rozdział o kompleksie dyrektorskim, o wszystkich narcystycznych zaburzeniach ludzi pełniących ważne i prestiżowe zawody. Nieznany autor dziś, był prawdziwym geniuszem, uważam ze na studiach
  • Odpowiedz
@dedler123: tylko nie do własnej dziewczyny xd ani w ogóle jakiejś dziewczyny. A z poprzedniego wpisu powiedziałam że jak pojedzie z kolegami na wakacje to koniec i wybrał kolegów i za argumentował to: "bo ja tyle na te wakacje czekałem". Czasami jakieś macanki z kolegami w łóżku, ogólnie masakryczne toksyczne i patologiczne srodowisko. Dziewczyny liżące się z każdym po kolei, palcówki w lożach w klubach, no zwierzeta
  • Odpowiedz
@arinkao zastanawia mnie czy to na pewno nie chad, ponieważ kobiety uwielbiają zaniżać poziom facetow. Wierzyć mi się nie chce że taki "nie chad" był w stanie wyruchac połowę Polski nie będąc ładnym.
  • Odpowiedz
Jak znajdywałam jakieś majtki w jego mieszkaniu czy coś to mówił, że to siostry przywiozł przez przypadek

@Anesa: Ogonie sytuacja jest okropna i jest mi zwyczajnie przykro że tacy ludzie jak twój ex istnieją i niszczę innym życie, ale serio? Typ stosował tak idiotyczne wymówki?
  • Odpowiedz
Czasami jakieś macanki z kolegami w łóżku, ogólnie masakryczne toksyczne i patologiczne srodowisko. Dziewczyny liżące się z każdym po kolei, palcówki w lożach w klubach, no zwierzeta

@Anesa: i ty z nim byłaś kilka lat, wszystko to widziałaś i naprawdę jesteś zszokowana, że ruchał na boku? ofc nic go nie usprawiedliwia i jest pajacem, ale skoro znajdywałaś damskie gacie i to ignorowałaś to zastanowiłabym się nad tym, co powodowało u
  • Odpowiedz
@Anesa we wpisach wykazujesz takie same psychopatyczne cechy jak twój ex partner. Zajrzyj też w seibie i zastanów. Takich jak Ty też trzeba unikać do związku. Toxic.
  • Odpowiedz
@Anesa pięknie podpisany obrazek, żona wczoraj zapomniała telefonu do pracy, zawiozłem dzieciaki do przedszkola i jej podrzuciłem. Oczywiście wyciągnąłem z kieszeni, telefon i dałem jej przez przypadek swój.
I co się stało? Nic.
Miała przez cały dzień mój telefon a ja jej. Ona miała powiadomienia z peppera o promocjach i Twittera o sytuacji gospodarczej. A ja pooglądałem jak tzipy robią ciasta na tiktoku i fb.
Dlatego jak widzę, jak szwagier ma
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Anesa: Na przyszłość - nie wchodź w związek z osobą z tindera. Nic o takiej osobie nie wiesz, bo nie masz jak tego zweryfikować. Ja też niestety się przejechałem. Moja koleżanka podobnie się przejechała. Po 3 latach związku z kolesiem z Tindera zaproponowała typowi wspólne zamieszkanie, bo chciała z nim spędzać więcej czasu. Odmówił i powiedział, że jak będzie nalegała, to się rozstaną. Rozstali się i okazało się, że przez
  • Odpowiedz
Przestroga: ludzie sprawdzajcie swoim partnerom telefony, czasami warto nagiąć cudzą prywatność, żeby uniknąć sobie zmarnowanych lat życia. Ja sprawdziłam i była to najlepsza decyzja roku 2022.

@Anesa: Towarzysz Stalin mawiał „Kontrola najwyższą formą zaufania” xDDD

Czasami jakieś macanki z kolegami w łóżku, ogólnie masakryczne toksyczne i patologiczne srodowisko. Dziewczyny liżące się z każdym po kolei, palcówki w lożach w klubach, no zwierzeta

@Anesa: też niezle masz pod kopułą
  • Odpowiedz