Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@cutecatboy: tylko ja też nie byłam święta i on też się dużo wycierpial przeze mnie, więc myślałam że po prostu chłop ma jeszcze uraz. Nie sądziłam że się puszcza xd
  • Odpowiedz
@Anesa: ¯\_(ツ)_/¯ Cóż, każdy ustala własne granice. Ja nie lubię hasła "nie mam nic do ukrycia" bo to przyciąga ludzi z drugiej skrajności. Partnera który będzie robił awantury o każde męskie imię które znajdzie na liście kontaktów albo zamontuje kamerę w sypialni aby sprawdzać cię zdalnie. Nie brzmi już tak fajnie prawda?
  • Odpowiedz
@magicznyjozef: Nie miałem tego na myśli akurat, ale to też dobry przykład. Ludzie zbyt szybko wyciągają wnioski i teraz typek ma zszarganą opinie. Wszyscy którzy to pisali na jego ig powinni być moim zdaniem pociągnięci do odpowiedzialności. Tak to jest jak emocje i uprzedzenia biorą górę.
  • Odpowiedz
on nie, bo nigdy nie uda mu się stworzyć normalnego zdrowego związku (ʘʘ)

@Anesa: Tu się zatrzymałam bo to ważne słowa. Każdy nieuczciwy i psychopatyczny człowiek powinien sobie je przemyśleć, choć to pewnie w sumie nierealne. Pierw jest wypieranie prawdy, potem okłamywanie siebie a narcyzm każe wierzyć że jak nie ta to inna, że zasługują zawsze na coś lepszego, że można ranić, oszukiwać, być złym bez konsekwencji.
  • Odpowiedz
@Anesa: typ po prostu nie traktował tej relacji tak poważnie jak Ty, mimo że możliwe że gdy rozmawialiście mówił inaczej. Znałaś jego ziomków osobiście że tak bez skrupułów potrafił im pisać takie rzeczy?
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@arinkao: 25 właśnie ma xd no pomału albo zaczyna docierać albo jak typowa cechą psychopaty wie że powinien to czuć więc tak mówi xd ciekawe jak to jest jak zdradza się 100% swoich byłych i nie ma osoby, która by Cię wspomniała dobrze a mimo to nie ma się do siebie żalu
  • Odpowiedz